WC lefolyó tisztítása

Sajnos makacs dugulások a WC-ben is előfordulhatnak, és általában a legrosszabbkor, ha vendégeket várunk. A dugulás sajnos nem csak amiatt kellemetlen, hogy nem tudjuk megfelelően használni a WC-t, de kellemetlen szagokkal is jár, éppen ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban véget vethessen a dugulásnak.

Még több információt itt talál, ezért ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és mindent megtudhat a WC tisztításáról és szolgáltatásainkat is megtekintheti árainkkal együtt. Amint a WC eldugul, megtanulhatja, hogyan kell eltávolítani a dugulást dugattyú nélkül. Első lépésként menjen a konyhába, és vegyen elő egy kis folyékony szappant; a csúszós szappannak segítenie kell az eldugult csővezeték kenésében, és lehetővé kell tennie, hogy könnyebben csússzon a cső belseje. Öntsön bele egy fél pohárral a WC-be a szappanból. Ha nem rendelkezik folyékony szappannal, akkor aprítson fel egy szappant kis darabokra, és dobja a darabokat a WC-be.

Ha a folyékony szappan önmagában nem teszi meg azt a trükköt, hogy a dugattyú nélkül le tudja húzni a WC-t, víz hozzáadásával megmozgathatja a dolgokat. Töltsön egy vödör forró vizet a WC csészébe, hiszen a  víz ereje feloldhatja a dugulást. Súlyosabb elzáródás esetén szükség lehet a kézi behatolásra. Ehhez hajtson meg egy vállfát amíg egyenes nem lesz. Nyomja a vezeték egyik végét az eldugult területre. A vállfa kampós végével kiemelheti a szennyeződéseket így újra tiszta lesz a lefolyó. Amennyiben még ennél is többet tudna meg nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat és itt rengeteg hasznos információval gazdagodhat, valamint többet tudhat meg majd cégünkről is, valamint szolgáltatásaink árait is megtekintheti a szolgáltatásaink listájával együtt.