Fess neki, hisz szereted!

A karácsony, szülinap, névnap általában komoly dilemmákat okoz a legtöbb ember számára. Vagy mindene megvan az illetőnek, vagy pontosan nem tudja mit is lenne jó venni, esetleg nem akar valami semmitmondó sablon ajándékot adni. Éppen ezért a jeles alkalom közeledtével egyre nagyobb a stressz, hogy akkor mégis, hogy lehetne meglepni a szerettet személyt egy sokat jelentő ajándékkal.

Fess neki egy képet! Ha most elkerekedett szemekkel arra gondol, hogy de mégis hogyan, ha utoljára általános iskolában ragadott ecsetet, akkor megnyugtatjuk van megoldás! Szemet gyönyörködtető festményt, ugyanis nem csak az tud alkotni, aki már évek óta fest, vagy hosszú évek óta gyakorolja az alkotás művészetét. Az élményfestés pontosan olyan embereknek szól, akik korábban csak pálcika emberkéket tudtak rajzolni, azonban szeretnék előhívni a magukban rejlő művészt. Ennek pedig a legjobb módja, ha profi instruktorok segítsége által elkészíti egy híres festmény másolatát. Így párjának, a szeretett személynek egyedi, saját kézzel készített ajándékot tud készíteni.

Élményfestés a jó hangulat jegyében

Élményfestés esetén jó hangulatban, segítséggel elkészítheti saját festményét. Természetesen abban az esetben, ha nem tárgyat, hanem inkább élményt szeretne ajándékozni, akkor is nagyszerű lehetőség lehet egy ilyen élményfestés. Sőt, a legjobb, ha párban érkeznek az alkotásra, hisz mi lehetne jobb egy közös programnál, melynek végén az alkotásokat haza vihetik, megtarthatják vagy akár tovább is ajándékozhatják! Ahogy már fentebb említettük az élményfestésre nem kell gyakorlott művészként érkezni, hisz a többségnek semmilyen előképzettsége nincs, az általános iskolai rajz órákat kivéve. Az alkotás végén az alkotók döbbenten szemlélik mire is voltak képesek, mikor hátra dőlve szemlélik saját alkotásukat.