Security Essen 2018 Exhibitors – biztonságtechnika felsőfokon

Ha biztonságban szeretné tudni cégét vagy vállalkozását, akkor jöjjön el a Security Essen kiállításra és itt rengeteg biztonsági berendezést láthat majd.

Security Essen 2018 Exhibitors kiállítás elérhető a tell.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, ha ön is mindent meg szeretne tudni a Security Essen kiállításról, termékeinkről, vagy éppen az árakról. Két igazán sikeres esemény után (IFSEC, Securika Moszkva TELL Software Hungaria idén a Security Essen-en mutatja be a legújabb termékeket. A TELL-nél csakis az ügyfelek biztonsága az első, és az, hogy partnereinknek a legmodernebb termékeket, miközben új iparági eszközöket, IP / 3G alapú távfelügyeleti rendszereket és GPS-alapú járműkövető rendszereket kínáljunk elérhető áron. A kiállítás az egyik legnagyobb szerte Európában, és itt örömmel mutatjuk majd be Önnek a standunkat, valamint sokféle tevékenységgel, termékismertetőkkel, és videókkal is várjuk azokat az érdeklődőket, akik szeretnének többet megtudni termékeinkről.

Ha kérdéseket tenne fel valamelyik berendezésünkről, a termékekről, vagy a kiállításról lenne kérdése, ezeket akár fel is teheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 52 530 130 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt bátran a melinda.didek@tell.hu e-mail címre és embereink minden kérdésre azonnali választ fognak majd adni. Weboldalunkra kattintva akár regisztrálhat is hozzánk, és így több extra tartalmat is megtekinthet majd és többet tudhat meg cégünkről. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni a kiállításról és a biztonsági termékekről, mindenképpen keresse fel a tell.hu-t és itt mindent megtudhat majd rólunk. Amennyiben egy biztonságos céget szeretne nézzen szét nálunk és válogasson kedvére biztonsági berendezéseink között.