Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen várja a pácienseit

A nők életében nagyon fontos, hogy kellő időt és figyelmet fordítsanak az éves nőgyógyászati vizsgálatok elvégzésre. Ugyanis ezeknek a szűrések elvégzése által, nagyon sok betegséget előzhetünk meg.

Magán nőgyógyászati rendelés Debrecen bizalommal várja minden kedves páciensét. A rendelőben Dr. Tornai Péter szülész-nőgyógyász adjunktus fogadja a betegeket. A magánrendelőjét 2002-ben nyitotta meg, ám több mint 30 éves szakmai tapasztalttal rendelkezik. A nőgyógyászati vizsgálat a nők számára egy nagyon kiszolgáltatott és kellemetlen helyzet tud lenni, ám nem nálunk. Ugyanis mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden páciens a legnagyobb nyugalomban és mosollyal az arcán távozzon tőlünk. A magánrendelőt igyekeztünk úgy berendezni, hogy nyugodt és kellemes környezetet biztosítson a betegek számára. Továbbá mindent megteszünk annak érdekében, hogy még kellemesebbé tegyünk a várakozással töltött időt. A hozzánk látogató pácienseink mindig előre egyeztetett időpontra érkeznek, így próbáljuk minimalizálni a várakozási időt.

A magánrendelő a legkorszerűbb műszerparkkal van felszerelve, illetve mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeknek. A legfőbb célunk a magánrendelő megnyitásával kapcsolatban az volt, hogy egy sokkal belsőségesebb orvos és beteg viszonyt alakíthassunk ki. Ennek érdekében nálunk a rendelés nem futószalag szerűen történik. Sokkal inkább arra törekszünk, hogy minden egyes páciensre elegendő időt fordítsunk, amely a legtöbb esetben 15 percet veszigénybe Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a mamadoki.hu honlapunkra, ahol minden további szükséges információt megtalál. Időpontot a +36 30 958 2421-es telefonszámon kérhet!