Gloria Esküvői ruhaszalon – a menyasszonyok örömére

A menyasszonyi ruha kiválasztása sokszor kétségbe ejtheti az arát, hiszen a rengeteg fazon, modell és stílus, a kövezett, csipkemintás, flitterekkel díszített ruhakölteményeket láttán, legszívesebben mindet hazavinné. A szalonok széles választékkal várják a bérelni vagy vásárolni kívánó hölgyeket.

A Gloria esküvői ruhaszalon dolgozói nem hagyják önt magára, hisz mindent megtesznek azért, hogy megtalálja az ízléséhez és alkatához legközelebb álló ruhát, amely árban is megfelel majd. Szalonunk az évek során külföldi szalonokkal is partner, így nem csak hazai, de országunkon kívüli kollekciók darabjait is könnyen beszerzi, eleget téve a legújabb divatú ruhára vágyó vendégeknek is. A személyes találkozó és a ruhapróba előtt, időpont egyeztetésére van szükség, amely kizárólag telefonon valósítható meg. A mennyasszony által oly régóta várt napon sor kerül egy beszélgetésre, amikor a vendég felvázolja, hogy mi az, amiben elképzeli a nagy napot, elmondja, hogy milyen elképzelései vannak a ruha fazonjával, stílusával és színével kapcsolatban, hogy klasszikusabb viseletre vágyik, vagy inkább egy extrémebb ruhában lépne az oltár elé.

A kevésbé határozott hölgyek számára is van megoldás hisz szalonunk dolgozói szakértelemmel látnak hozzá és segítik ki önt a ruha kiválasztásában. Részletes kérdéseket tesznek fel, amelyek által közelebb juthatnak a célhoz. A menyasszony a tükör előtt állva megtekintheti, hogy hogyan áll valójában a fejben elképzel ruha. Ha tetszésének megfelelő, akkor az esetleges átalakításokra is áttérhetnek, ha még nem biztos magában, akkor további modelleket próbálhat fel. Látogasson el a gloria.hu weboldalra és tekintse meg ruháinkat, valamint elérhetőségeinket!