Rövid határidővel fakivágás szakemberek segítségével

A körülöttünk lévő természet folyamatosan növekszik, fejlődik. Új növények sarjadnak, fejlődnek, míg mások elkorhadnak, elszáradnak és végül elhalnak. Ez a természet rendje. Sokszor olyan mintha egy-egy fa egyik pillanatról a másikra nőnek meg hatalmasra. Ha a fa kivágására van szükség, akkor mindenképp érdemes szakember segítségét kérni!

Rövid határidővel fakivágás lehetséges! Természetesen ezalatt nem arra célzunk, hogy egy maga essen neki a fának baltával és láncfűrésszel, hanem hogy kérjen szakszerű segítséget! Huszár Csaba és csapata több, mint húsz év tapasztalattal segíti azokat, akiknek fakivágásra van szüksége. A cég szolgáltatásai közt nem csak a fakivágás, hanem a zöldhulladék elszállítás, a gépi tuskómarás, a kínai kenderpálma ültetése és telepítése is szerepel. A fiatalabb, kisebb méretű fák esetében nem feltétlenül szükséges a fakivágás, gyakran gyökerestől kiemelhetők ezek a fák és áthelyezhetők az új helyükre. Ha mégis fakivágásra kerülne sor, akkor a szakemberek a tuskó eltávolításában is tudnak segíteni, gépi tuskómarás által. A szakemberek a zöldhulladék elszállítását is vállalják, ha erre igény van.

A szakemberek számára nem a mindenáron való fakivágás fontos, hanem azt is szem előtt tartják, hogy lehetőség szerint meg tudják megmenteni a fát, ha erre van lehetőség. Abban az esetben, ha igazán magas fakivágásra van szükség, akkor alpin technikát alkalmaznak a szakemberek. Ennek lényege, hogy a szakember kötelek és heveder segítségével méterről-méterre mászik fel a fán és szép lassan vágja le a gallyakat. Az alpin vágási technika nagyon komoly koncentrációt és szaktudást igényel, így senkit nem bíztatunk, hogy így próbáljon neki esni a fának, inkább szakember segítségét kell kérni mielőbb! Bővebb információkat a fakivágás-tuskómarás.hu weboldalon talál!