70×90 párna allergia elleni tulajdonsággal?

A pihentetős alváshoz kényelmes párna szükséges. Az allergiásoknak viszont nem elegendő a kényelem, hanem fontos a párna anyaga is. Egy megfelelő, antiallergén 70×90 párna képes megszüntetni az orrdugulást és orrfolyást, az alvás alatt. Ha egy párna is hozzájárulhat a jobb alváshoz, meg kell adni a lehetőségét, hiszen a jó alvás hozzájárul az egészségmegőrzéshez is.

A pollenek, a poratkák, a por mind előhozzák az allergiás reakciókat. Hiába a sok szellőztetés, porszívózás, légtisztítás, az említettek megkeserítik az érzékeny szervezetek életét. Tavasz, nyár, ősz, tél, az allergia egész évben megterheli az emberi szervezetet. Az enyhe allergiás tünetek is bosszantóak, aztán jön az asztma, ha nem kezeljük az allergiát. Ez pedig már nem csak annyi tünettel jár, hogy folyik az orrunk, tüsszögünk, köhögünk, hanem fáradékonyak, dekoncentráltak, ingerlékenyek is leszünk.

Gondoltad volna, hogy egy jó párna segíthet ezen a problémán? A meglévő „normál” párna és paplan lecserélésével sokat tehetünk az allergiás tünetek ellen. Míg a hagyományos 70×90 párna vonzza a porszemcséket, mondhatni a poratkák melegágyai, addig egy antiallergén párna anyaga nem engedi magába a poratkákat.

Párna
Párna

Nézzük pontosan, hogy miben más ez az anyag:

A 70×90 párna antiellergén fedőanyaga pamutvászon, ami bőrirritációt sem okoz. kellemes, puha tapintású, melyre jó érzés rátenni fejünket. Töltőanyaga speciális, antibakteriális anyag, mely lehet poliészter és üreges szilikon is, vagy szilikonizált poliészter. Egy ilyen antiallergén párna nem csak az allergiás tünetek miatt jó, hanem kényelmes is. Puha fedő- és töltőanyaga, kényelmes alátámasztást és zavartalan pihenést nyújt.

Minden 70×90 párna mosható, sőt, kell is mosni. Nem csak az ágyneműhuzat garnitúra igényel mosást, hanem olykor-olykor a 70×90 párna, a kispárna 38×48 cm és a paplan is. Általában 40 °C az ajánlott mosási hőmérséklet, de a bevarrt címke szerint ez több is lehet. Egy évben 1-2 alkalommal mindenképpen mossuk ki a párnát és a paplant is, hiszen így tudjuk megőrizni a higiéniát.

A hálószoba fontos része életünknek. Sok időt töltünk itt pihenéssel és alvással. A nyugodt alvás pedig azoknak is jár, akik allergiában szenvednek. Ha tehetünk ellene bármit is, miért ne tennénk?

Az antiallergén párna felnőtteknek és gyerekeknek is javasolt. Kisméretben, közepes és nagyméretben is kaphatóak, így mindenki kényelmes és egészséges párnán hajthatja álomra fejét.

Kispárna, középpárna, nagypárna. Cseréld le a régit és aludj jobban. Megérdemled.