Opi gél lakk gyorsan és egyszerűen online rendeléssel!

Ha valaha is olyan manikűrre vágyott, amely tovább tart, mint a hagyományos körömlakk, akkor valószínűleg szembesült a zselés köröm kontra akril körmök vitájával. Bár mindkét lehetőség nagyszerű módja a különböző körömtrendek kipróbálásának, a megfelelő stílust és technikát könnyebb elmondani, mint megtenni.

Opi gél lakk várja széles kínálatban a probeauty.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és itt megtalálhatja a legjobb lakkokat. A letöredezett körömlakk, a törött körmök és egyebek kockázata miatt a megfelelő választás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a körmök sokáig tartsanak. Mielőtt mélyen belemennénk a zselés körmök kontra akril körmök vitába, tekintsük át az alapokat, hogy mit kap az opi gél lakkal. A gél körmök egy három lépésből álló eljárással készülnek, amely abból áll, hogy a természetes körmökre felkenünk egy alaplakkot, körömlakkot és fedőréteget. Minden egyes bevonatnál a körmöt UV-fény alá helyezzük valahol 30 másodperc és két perc közötti időtartamra, hogy megszáradjon. A megkötést követően a géllakk réteg megkeményedik, és nem kenődik el, mint a hagyományos körömlakk. A végeredmény a körmök fényes felülete és frissen ápolt megjelenése. Használhatja a gél lakkot a természetes körmökön vagy a körömhosszabbításokon.

Bár a gél és az akril körmök hasonló eredményeket nyújtanak, vannak alapvető különbségek az egyes körömstílusok között. Amint már említettük, a zselés körmök általában abból állnak, hogy a természetes körmöket felkenik a lakkréteggel, és UV lámpával erősítik meg. A folyamat sokkal gyorsabb, mint az akril felhordása, különösen azért, mert azonnali a száradás, és a körmök gyakran természetesebbek. További részletekért keresse fel a probeauty.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes készletet is.