Magas minőséget képviselő etetőkocsi kedvezményesen kapható

Bár a kecskék és a juhok sokkal kisebbek és könnyebben tarthatók, mint a tejelő szarvasmarhák, a törpefajta még kisebb is lehet, hogy megfeleljen a tej-, hús-, rost- és háziállat-szükségleteinek. A törpe nigériai kecskék és a juhok olyan kis fajták példái, amelyek megfelelhetnek az Ön igényeinek.

Etetőkocsi kedvezményesen rendelhető a gravetti.hu weboldalon tehát látogasson el hozzánk és válogasson kedvére az etetőkocsik kínálatában hogy megtalálhassa a megfelelőt. A legjobb hústermelés érdekében sokan búr/kiko vegyes kecskéket nevelnek. Mind a kecske, mind a juh ízletes tejet biztosít egy kis család számára. A jó tejelő kecske a tejelő szarvasmarhához képest hosszabb ideig képes tejet termelni. Mivel a tejelő állatok csak ellés után adnak tejet, célt kell találni az utódok számára, vagy el kell adni őket. A hímeket általában hús készítésére használják, vagy kasztrálják őket, és munkaállatként vagy házi kedvencként használják őket. A mikro-állatállomány gyakran használt kifejezés a legkisebb állatfajtákra. De mehetünk egy lépéssel tovább, és megnézhetjük a legkisebb „állatállományt”, amelyet tenyészteni lehet. Ha a helye rendkívül szűkös (gondoljon a városi tanyákra), akkor érdemes megfontolni néhány alternatívát a hagyományos haszonállatok helyett. Nyulakat, fürjeket, csirkéket vagy galambokat is tarthat, ha ez megengedett az Ön területén.

A kukacos komposztáló edény lehetővé teheti tápanyagban gazdag talaj és műtrágya előállítását konténeres kertben vagy közösségi kertben. Lehet, hogy az istállón kívül kell gondolkodnia, hogy ötleteket kapjon városi tanyájához! Ha van külvárosi tanyája, akkor esetleg nevelhet néhány csirkét, fürjet, törpe kecskét vagy nyulat. Amennyiben ehhez az állatállományhoz lenne szükség etetőkocsira, mindenképpen keresse fel a gravetti.hu weboldalt és itt mindent megtalál.