Elsőrendű Acryl gel online rendelése egyszerűen!

Ha az elmúlt néhány évben elsétált egy körömszalon közelében, kétségtelenül hallott az acryl gel körömhosszabbításról. Némileg hasonlítanak a zseléhez, mivel nagyszerű módja annak, hogy hosszabb, erősebb körmöket hamisítson. A géllakkokhoz hasonlóan az acryl fel is UV-fény segítségével kötődik a körömre, de az első szett beszerzése előtt még néhány dolgot tudnia kell.

Acryl gel rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk bátran és válogasson kedvére jobbnál jobb acryl gel kínálatunkban. A gél hosszabbításokat egyszerűen a körmök meghosszabbítására használják. Amiben különböznek a zselétől az az, ahogyan felhordják őket, az úgynevezett építőzselével. Ez egy oligomer, ami azt jelenti, hogy a monomer és a polimer már összekeveredett, és ahhoz, hogy a körmünkhöz tapadjon, LED- vagy UV-lámpával „keményíteni” kell”. A termékek összekeverése helyett egy könnyen felhordható, önterülő üvegben van, ami azt jelenti, hogy a technikusnak nem kell reszelnie a tetejét, hogy jól formázza, és nem ragadós vagy piszkos. Gyakran látni fog a körömművészetben használt gél hosszabbításokat, mert a technika tiszta alapot hoz létre. A gel hosszabbítások nagyszerűek a körömművészet különböző típusaihoz, beleértve a 3D körömdíszítést és a felkapott zselés-francia hegyes megjelenést.

Az acryl gel átlátszó árnyalatban kapható, amely kiválóan alkalmas francia hegyekhez, vagy rejtegető árnyalatban, amely tejesen, semleges színnel utánozza a körmök színét. Nagyszerű minden típusú körömhöz, vagy bárkinek, aki természetesebb köröm megjelenést keres. Kevésbé károsítják a körmöket és a körömágyat, ráadásul könnyen formázhatók, és nem igényelnek intenzív reszelést. Könnyebben eltávolíthatók. Azáltal is el tudja távolítani őket, hogy leáztatja őket, így kevésbé károsítja a körmét. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be a marilynails.hu weboldalra.