Mennyi időt vesz igénybe egy külföldi csomagküldés?

Cégünk Romániába, Szlovákiába és Ausztriába is kedvező áron, két napos határidővel szállít csomagot, tehát ha sürgősen küldene csomagot ezekbe az országokba, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Mennyi időt vesz igénybe egy külföldi csomagküldés, ha Magyarországon adja fel? Erre, és további csomagküldéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphat a mixpakk.hu weboldalon, ahol megtalálhatja Gyakran Ismételt Kérdések menüpontunkat is, amely által hasznos információkhoz juthat. Manapság már szinte mindenkinek van családtagja, ismerőse vagy barátja külföldön, ezért előfordulhat, hogy külföldre küldünk csomagot, az pedig több időt vehet igénybe, mintha hazánkban küldenénk csomagot. Az EU-n belül a csomagok nagyjából 2-5 nap alatt érkeznek meg a kívánt helyszínre, ha pedig EU-n kívülre szeretne küldeni valamit, akkor nagyjából 4-11 napos időtartamra kell számítani. Az, hogy menyi időt vesz igénybe a szállítás nagyban függ attól is, hogy milyen kézbesítési opciót választ majd.

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran együttműködő ügyfélszolgálatunkhoz a +36 30 407 66 55 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu e-mail címre és kollégáink mindenkinek szívesen válaszolnak, akik a külföldi csomagküldésről, csomagküldési szolgáltatásainkról vagy azok áráról érdeklődnek. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a külföldi csomagküldésről olvasni, vagy megtekintené szolgáltatásaink teljes listáját, akkor mindenképpen látogassa fel a mixpakk.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a csomagküldésről. Tapasztalt csapatunk már több éve foglalkozik csomagszállítással, tehát ha megbízható és villámgyors futárcéget keres, akkor bátran forduljon hozzánk, nem hagyjuk majd cserben!