Prosztatarák kezelése korszerű módszerekkel

Bizonyára ön is hallott már arról a férfiak körében megtalálható daganatos megbetegedésről, amelynek neve prosztatarák. A betegség kialakulását elősegíti növekvő életkor, a családi halmozódás, valamint a rassz. Sajnos ez a rosszindulatú daganatos megbetegedés nehezen felismerhető, mert tünetei szinte azonosak a prosztatagyulladás és jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteivel.

Prosztatarák kezelését kizárólag az urológus szakember írhatja fel, és itt is érvényes, hogy az időben elkezdett kezelés által növelhető a gyógyulás esélye. Érdemes rendszeresen részt venni a szűrővizsgálatokon, mert csak így lehet időben felismerni a betegséget. A vizsgálat során a szakemberek először elvégzik a tapintásos vizsgálatot, mely a végbél irányából ujjal történik. Majd ezt követően a PSA szintjének meghatározása következik vér alapján. Ha a szint megemelkedik, akkor valószínű, hogy a háttérben daganatos megbetegedés áll. Lényegesen fontos, hogy megbízható orvoshoz forduljon, mert akkor nyíltan és szégyenérzet nélkül fog tudni beszélni a problémáról. Tudni kell, hogy a korszerű módszerek alkalmazása befolyásolja a kezelés minőségét.

Ha szeretne még több hasznos és fontos információt megtudni a prosztatarákról, akkor mihamarabb látogasson el a www.belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra. Ezen a helyen megismerheti Budapest legprofibb urológus szakembereit is. Ha kérdései vannak, vagy szeretne időpontot egyeztetni, akkor tárcsázza a +36 30 870-74-27 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@boc.hu e-mail címre, és pillanatok alatt választ fog kapni. A központ minden páciens számára parkolót biztosít a vizsgálat ideje alatt. Garantált, hogy maximálisan elégedett lesz a vizsgálatainkkal és kezeléseinkkel.