Készíts szuper loknikat a melegíthető hajcsavarókkal!

A melegíthető hajcsavarók nagy segítséget jelentenek abban, hogy kíméletesen tudd formázni a hajadat. Akár nagy, laza hullámokra vágysz, akár kicsi, zabolátlan fürtökre, a hajcsavaró segítségével könnyen hullámossá varázsolhatod egyenes hajadat.

Melegíthető hajcsavaró segítségével akár a hétköznapokra, akár a hétvégi buliba vadóc hullámokat varázsolhatsz a hajadba. Használata rendkívül egyszerű és ami még fontosabb, hogy nem károsítja a hajat, szemben a hajsütővassal, melynek gyakori használata komoly károkat okoz, mivel a nagy hő hatására a hajszálak elvesztik nedvességtartalmukat, így szárazzá és töredezetté válnak, ami azt jelenti, hogy le kell vágni ezeket a részeket, hogy a haj esztétikus legyen. Emiatt érdemes mellőzni a hajsütővas használatát, legalábbis minél ritkábban alkalmazni a hajad egészsége és szépsége érdekében. A hajcsavaró használata nem azzal kezdődik, hogy azonnal feltekered a hajaddal, hanem először ki kell fésülnöd a gubancokat. Ezt a lépést semmiképp ne hagyd ki, mert a végeredmény nem lesz szép és a hajcsavaró kiszedésénél kitépheted a hajszálaidat.

A melegíthető hajcsavaró használatához érdemes egy nagyobb hajtű segítségével szétválasztani a hajadat, mivel így könnyebb lesz az egyes tincseket felcsavarni. A tartós végeredmény érdekében mindenképp érdemes valamilyen hajformázót is használnod, hogy a hajad úgy mondd ne rúgja ki rövid időn belül a hullámokat. Ezzel viszont óvatosnak kell lenni, ugyanis a túl sok hajformázó használata sem előnyös, mert a tincsek összetapadhatnak. A hajcsavarót a hajvégektől kell indítani, majd a fejtetőn egy csipesz vagy kisebb hajtű segítségével kell rögzíteni. Miután a haj megszáradt vagy a hajcsavarók kihűltek, el lehet őket távolítani. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba!