Katicabogár játékfigura 19 cm-Katicabogár

Sok gyermeknek jelent intő példát a szuperhősök viselkedése, és a mesében látott jótetteik sorozata. Nem csak a fiúk, de a lányok is rajonghatnak egy-egy szuperhősért. Amennyiben az Ön kislánya is rajongó, akkor a legjobb helyen jár.

Katicabogár játékfigura 19 cm-Katicabogár pont egy ilyen hős, amely nem csak csinos, ám igazán jó szívű is egyben. A 19 centiméteres figura kiváló választás lehet az élvezetes játékhoz, nem túl nagy, de nem is túl pici, így bárhova magukkal vihetik a kis rajongók. Azok a lányok, akik a babák és a plüssök helyett a szuperhősöket választják, igazán kaland vágyok és különleges egyéniségek. A szuperhősök megtaníthatják a gyermekeket arra, hogy mindig a jó oldalára kell állni, és az igazságot kell választani. Pont úgy, ahogy ők teszik. Katicabogár is a hétköznapokban egy cserfes tini lány, aki rögtön ott terem, ha valami rosszat észlel. Majd egy pillanat alatt átváltozik és felölti magára a feltűnő szuperruhát. Amennyiben szeretne mosolyt csalni a gyermeke arcára, akkor nézzen be hozzánk és használja ki a különleges kedvezményeinket.

Tökéletes választás lehet születésnapra, névnapra, mint elismerésünk jeleként a jó jegyekért, vagy csak úgy szeretetből. A mi célunk, hogy minél több gyermek arcára mosolyt csaljunk, legyen ön is partner ebben. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. A honlapunkon leadott rendeléseket akár már 1-3 munkanapon belül kézbesítjük a megadott lakcímre. További elérhetőségeink a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk sok szeretettel minden kedves vásárlónkat! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!