Baniel Baba – Delfinnel Úszkáló

Baniel egy mókás és szórakoztató baba aki nagyon ügyesen úszik a vízben, ráadásul weboldalunkról beszerezheti majd társát, Bounie babát is, aki szintén kiváló képességekkel rendelkezik. A babával 3 éves kortól ajánlott játszani. A játék első osztályú minőségű anygaokból készült. A teljes leírást megtalálja weboldalunkon.

Baniel Baba – Delfinnel Úszkáló kivitelezésben kapható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tehát ha ön is egy ehhez hasonló játékkal lepné meg gyermekeit, akkor nem kell messzire mennie, és nem kell majd sorban állnia a játéküzletekben hiszen weboldalunkról néhány másodperc alatt megrendelheti ezt az aranyos babát méghozzá nagyon jó áron. Baniel baba azért annyira különleges, mert barátjával, Bounie babával együtt képesek a vízben is úszni. A baba hasára rá kell tenni a delfint, és már el is kezd úszni a vízben a legújabb technológia segítségével. A baba 3D applikációját akár telefonjára is letöltheti, így még több extra tartalmat is talál majd.

Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 70 64 96 396  és csapatunk minden kedves érdeklődőnek visszajelez majd a kérdésekre adott válasszal. Válasszon minket és ha tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra számíthat majd, vagyis csapatunk 1-3 munkanap alatt kiszállítja majd a megrendelt babákat. Amennyiben még több részletet és információt szeretne megtudni a delfinekkel úszkáló Baniel babáról és annak áráról, akkor itt a helye weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n hiszen itt mindent megtudhat majd erről a játékról, és megtekintheti majd az illusztrációkat is. Webáruházunkban több ezer játékot talál majd ezért megéri átböngészni a teljes kínálatot.