Hatékony fogkőeltávolítás ár a budapestdental.hu-n

A fogak fogkőeltávolítását rutinszerűen végzik, hogy segítsék az ínybetegségben szenvedőket a plakkok túlzott felépülésével szemben. Míg a szokásos tisztítás a fog felületét kezeli, a fogkőeltávolítás sokkal mélyebbre megy.

Hatékony fogkőeltávolítás ár megtekinthető a budapestdental.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a fogkőeltávolításról. A fogkőeltávolítás az ínybetegségben szenvedő betegeknél gyakori fogászati ​​eljárás. Ez a fogtisztítás olyan fajtája, amely az íny alá ér, hogy eltávolítsa a lepedék felhalmozódását. A fogkőeltávolítást mélytisztításnak nevezik. Ez a kezelés meghaladja az általános tisztítást, amelyet rendszeres ellenőrzése és éves látogatása során kap. Mindenki megtapasztalja a plakk valamilyen formáját. A szájában lévő nyál, baktériumok és fehérjék vékony réteget képeznek, amely szinte mindig eltakarja a fogait. Ha eszik, az ételtől származó apró részecskék, savak és cukrok ragaszkodnak ehhez a réteghez, ami a plakként ismert felgyülemlést eredményezi. Az ebben a lepedéken élő baktériumok ínybetegségeket és fogszuvasodást okozhatnak. A fogmosás, a fogselyem és a rendszeres fogtisztítás segít eltávolítani a lepedéket és megelőzni a komolyabb problémákat.

Ha egészséges ínye van, a szövet szorosan illeszkedik a fog köré, és nem tartja rajta a lepedéket. Ha azonban az ínybetegség kialakulóban van, ez a szövet fellazul. Az egészséges íny a foghoz csak 1-3 milliméterrel csatlakozik az ínyvonal alatt. Az ínybetegséggel elkezd mélyebb lyukakat kialakítani. Ezeket kitölthetik a plakkok, súlyosbíthatják problémáit és olyan tüneteket okozhatnak, mint a rossz lehelet. Ha 4 milliméteres vagy annál nagyobb lyuka van, a fogorvos valószínűleg a fogkőeltávolítást javasolja az íny alatti lepedék eltávolításához és az ínybetegség kezeléséhez. Bővebb leírásért kattintson a budapestdental.hu weboldalra.