Multivitamin kapszula nagy mennyiségű D-vitaminnal és kivonatokkal

Nyáron jellemzően több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak az emberek, például gyümölcssalátát, zöldségsalátát, vagy csak önmagukban gyümölcsöket. Ráadásul a napon is sokat tartózkodnak az emberek szabadidős tevékenységek és napozás céljából.

Multivitamin kapszula – Nyáron jellemzően sokkal egészségesebben élnek az emberek, viszont télen a többség nem fogyaszt elegendő zöldséget és gyümölcsöt. Olyannyira nem, hogy Európában sereghajtók vagyunk zöldség és gyümölcs fogyasztás terén. Télen az emberek nagy része ágynak dől a legkisebb megfázás miatt is, holott ezt kellő vitamin és ásványi anyag bevitellel megelőzhető lenne. Viszont joggal merül fel a kérdés, hogy milyen multivitamint érdemes vásárolni, mely valóban hatékonyan támogatja az immunrendszert és árban is megfelelő. A Vegnum Multi-D vitamin huszonkilenc gyümölcs, zöldség és különféle növények antioxidánsokban gazdag kivonatát tartalmazza, illetve tizennyolc alapvető fontosságú vitamint és ásványi anyagot, melyeknek nagy szerepük van a test optimális működésében és az immunrendszer támogatásában. A téli hónapokban nagy szükség van D-vitaminra is, azonban a Vegnum Multi-D vitamin ezt is tartalmazza, még pedig a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyit.

A Vegnum Multi-D étrendkiegészítő multivitamin szedése által szervezete sokkal jobban ellen tud állni a különféle felsőlégúti megbetegedéseknek és a hiánybetegségek miatt sem kell aggódni. A Vegnum Multi-D vitaminból napi egy kapszulát kell fogyasztani az étkezést követően bő folyadékkal bevéve. Mivel a D-vitamin zsírban oldódó vitamin, így túlzott fogyasztás esetén felhalmozódik a szervezetben, ezért az ajánlott napi fogyasztást nem szabad túllépni. Bővebb információkat a vegnum.hu weboldalon talál!