Hágcsó létra megfizethető áron

A létrák számos helyzetben hasznosak, az olyan egyszerű dolgoktól kezdve, mint az izzócsere, a sokkal bonyolultabb dolgokig, mint például az épület tetejének elérése javítás céljából. Bármikor azonban felmászik egy létrán, fennáll a esés veszélye. Ilyenkor jön jól egy ketreces hágcsó létra. Bővebben erről weboldalunkra látogatva olvashat majd.

Hágcsó létra a gravetti.hu weboldalon érhető el tehát keressen fel minket ha önnek is ipari létrára lenne szüksége, nálunk garantáltan megtalálja azt, amit keres. Mi van akkor, ha a létra, amelyen fel kell mászni, egyenesen egy többemeletes irodaház oldalán van? Még akkor is, ha nem fél a magasságtól, elég ijesztő mászás lehet. Itt a ketrecek segíthetnek. Az ezekről a rögzített létrákról való leesés megakadályozása érdekében ketrecek vagy kosárvédők zárják be a létra mászóterét, és az épülethez vagy magához a létrához rögzítik ezeket. Ezek a ketrecek segíthetik a dolgozókat abban, hogy visszanyerjék egyensúlyukat, vagy megerősítsék a lábukat ahelyett, hogy csúszás esetén hátraesnének. Egyes esetekben a ketrec lehetőséget is kínálhat a pihenésre vagy a felszerelés átállítására mászás közben.

A Munkahelyi Biztonsági és Egészségügyi Hivatal (OSHA) előírja, hogy minden 20 lábnál magasabb rögzített létrának olyan ketreccel kell rendelkeznie, amely 42 hüvelykre nyúlik a lépcső tetején, hogy elkerülje a dolgozók fejének ütközését. Mint minden szabálynál, ez alól is van néhány kivétel. Bizonyos szerkezetek, mint például a silók, helyettesíthetik az adott helyzetben működőképes alternatív biztonsági berendezéseket. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené létra kínálatunkat, keresse fel a gravetti.hu weboldalt és itt mindent megtalál amit keres. Weboldalunkra látogatva elérhetőségeinket is megtekintheti majd.