Ha munkaerő-kölcsönzés, akkor Jobtain!

Hazánkban évről-évre egyre nagyobb problémát jelent a munkaerőhiány, melyre a megoldást a munkaerő-kölcsönzés jelenti. Ebben nagy segítséget tud segíteni a Jobtain Kft., mely teljes mértékben, azaz 100%-ig magyar tulajdonú HR szolgáltató cég.

Munkaerő-kölcsönzés számos esetben megoldást jelenthet a munkaerőhiány kiküszöbölésére. A Jobtain Kft. ebben nagy segítséget tud nyújtani. A cég célja nem más, mint hogy a munkaerőhiánnyal küzdő cégek, valamint a potenciális és aktív álláskeresők találkozzanak egymással. Így mindenki jól jár. A Jobtain Kft. szellemi és fizikai munkaerő-közvetítést, illetve munkaerő-kölcsönzést egyaránt biztosít a partnereknek. Ezenkívül egyéb személyi szolgáltatásokat is biztosítanak. A szolgáltatások magas színvonalon, testre szabottan valósulnak meg. Továbbá megbízható referenciákkal rendelkezik a cég. Nem csupán a belföldi munkaerő-közvetítésben tud segíteni a cég, hanem Ukrajnából és Erdélyből is. A teljes körű ügyintézésnek köszönhetően rengeteg időt tud megtakarítani, ugyanis a Jobtain Kft. nem csupán a toborzásban nyújt segítséget, hanem a kölcsönzött munkaerő összes bér- és munkaügyi adminisztrációját is elvégzi, valamint az utazásuk és szálláshelyük kapcsán is mindent intéznek.

A Jobtain Kft az ország tizenhárom városában rendelkezik ügyfélszolgálati ponttal, annak érdekében, hogy a munkavállalókkal és a partnerekkel való kapcsolattartás gyors és gördülékeny legyen. A cég működése a mindenkor hatályos törvényeknek megfelelően történik. Természetesen a dolgozók és a jelentkezők adatai a GDPR-nak megfelelően vannak kezelve. Ha Ön is szeretne a Jobtain Kft-vel együttműködni, esetleg bővebb információkat szeretne megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a partner.jobtain.hu weboldalra!