Gépjármű kárrendezés kényelmesen

Egy káresemény bekövetkeztekor azonnal lépéseket kell megtenni. Természetesen a helyzet súlyossága diktálja ennek sorrendjét. Azonban az biztos, hogy amikor elérkezik a káresemény résztvevője a biztosítási megoldásokhoz, a kárt rendező biztosítótársaságnál meg kell tenni a kárbejelentést. Hogy melyik biztosítótársaságot kell felkeresni a kár rendezése ügyében, attól függ, hogy saját hibás kárról vagy más által okozott kárról van szó. Abban az esetben, ha a balesetet okozó személynek nem volt érvényes biztosítása, a Magyar Biztosító Szövetséggel kell felvenni a kapcsolatot!

Már a kezdő lépésekből is kiderül, a gépjármű kárrendezés sok feladattal, utánajárással, dokumentum kitöltéssel jár. Aki viszont szeretné megkímélni magát ettől a procedúrától, egyszerűen megteheti. Mindössze annyi a teendő, hogy az elasticcar.hu weboldalon található kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén felkeresi az ügyintézőket, akik az adatok megadása, és néhány dokumentum kitöltése után teljes mértékben átveszik ezt a rendkívül nehéz terhet.

A célravezető kárbejelentéshez a biztosítótársaságok saját gépjármű-kárbejelentési adatlap kitöltését kérik. Ezeken kell részletesen rögzíteni az eset körülményeit, valamint a károkozó és károsult azonosító adatait. Ezek a formanyomtatványok az elasticcar.hu oldalon letölthetők, kitölthetők. Amint a dokumentumok kitöltésre kerültek, a cég átveszi a stafétát, egészen a javításig. Szükség esetén kölcsönautót is lehet bérelni az elasticcar.hu oldalon, míg a gépjármű kárrendezés, valamint a javítás tart. Ezzel a szolgáltatással a javítási idő alatt is kényelmesen utazhat minden ügyfél, ráadásul mindez kedvezményesen vehető igénybe. Hagyja, hogy az elasticcar.hu tapasztalt ügyintézői hozzájáruljanak a kényelmes ügyintézéshez!