Egy Clipper öngyújtó a gravírozástól lesz igazán egyedi

Egy valóban minőségi öngyújtó hosszú évekig hű társként szolgálhat minket, ezért aztán nem is kérdéses, hogy érdemes beruházni egy nívósabb darabra. Ráadásul azt se felejtsük el, hogy egy díszdobozos, különlegesebb példány akár ajándék gyanánt is kiváló választás lehet, még olyanok számára is, akik amúgy nem dohányoznak.

Egy jól megválasztott Clipper nem csupán elegáns megjelenéssel bír, de a strapabírósága is példán felüli. A megfelelő darab kiválasztása során ugyanakkor érdemes körültekintően eljárni, hiszen a kínálat óriási és egyáltalán nem mindegy, végül melyik mellett tesszük le a voksunkat. A hagyományos kialakítás mellett elérhetők a szúrólángos működésű példányok is, amennyiben kedveljük ezt a modernebb kivitelt, akkor bátran válasszunk ezek közül. A koncentrált hőleadás ugyanis sok esetben jól jöhet, egy ilyen Clipper pedig még egy nagyobb viharban is könnyedén működésre bírható. Azt azonban mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy akár ajándékba, akár saját magunknak vásárolunk, célszerű az öngyújtót egyedi jelzéssel ellátni.

Erre a legegyszerűbb és leginkább látványos módszer a gravíroztatás. Ha valaki mást szeretnénk meglepni, akkor a Clipper felületébe nyugodtan karcoltassunk egy szívhez szóló üzenetet, vagy épp egy emlékezetes dátumot, így ahányszor a gyújtót használják, emlékeznek majd a jeles alkalomra, amikor kapták. Szerencsére függetlenül attól, hogy egy átmenetes, vagy épp egyszínű, fényes, illetve matt Clipper mellett döntünk végül, a gravíroztatás bármelyik esetében könnyedén kivitelezhető. Ugyan elsőre talán feleslegesnek tűnhet ezt megejteni ha saját magunknak veszünk öngyújtót, ám ilyenkor is rettentő hasznos lehet egy egyedi felirat. Ugyanis ha szerepel a nevünk a gyújtón, akkor sokkal könnyebben visszakaphatjuk azt ha véletlenül elhagynánk és az összecserélések esélyét is minimalizálhatjuk így.