Féltengely felújítás, akár 24 óra alatt

Féltengelynek nevezzük azt a szerkezetet, mely belső féltengely csuklóból, féltengely szárból, külső féltengelyből tevődik össze, s feladata, hogy a differenciálművet összekösse a hajtott kerékkel. Mint minden alkatrész, olykor ez is javításra szorulhat, de aggodalomra semmi ok, a hibák orvosolhatók!

A féltengely felújítás egy abszolút jól bevált módszer. A féltengelyt úgynevezett gumiharang védi a kopástól, azonban a harang ellenőrzésének és karbantartásának hiánya szokott a féltengely felújításhoz vezetni, ugyanis a sérült gumiharang nem fogja fel a szennyeződéseket, melynek eredményéül a kenőanyag sárral, porral vegyül. Ez pedig semmiképpen sincs jó hatással a féltengelyre.

Kis odafigyeléssel, karbantartással könnyen megelőzhető volna ez a probléma. Azonban ha már megtörtént a baj, célszerű mielőbb megjavíttatni, hogy a biztonságos autózás továbbra is prioritást élvezzen. A CardanGO több éves tapasztalattal, szakképzett szerelőkkel és megbízható alkatrészekkel áll az ügyfelek rendelkezésére. A műhelyükben történő alapos hibafelmérés után adnak árajánlatot és javítási időt a féltengely felújításra, így garantálva, hogy nem lesznek menet közben felmerülő költségek. Az állapotfelmérés után gyorsan, akár 24 óra leforgása alatt történik a féltengely felújítás, javítás, így senkinek sem kell hosszú időre nélkülöznie a gépjárművét. A CardanGO ügyfelei nem csupán a féltengely felújítás szolgáltatását vehetik igénybe, hanem további szerelési, javítási munkákra is felkérhetik a csapatot. A cardango.hu weboldal „Szolgáltatásaink” menüpontjában megtalálható a kardántengely, kormánymű, szervószivattyú, turbófeltöltő és a lendkerék javításának lehetősége is. Amennyiben megbízható, és munkájukra igényes szakembereket keresnek autóik felújítására, forduljanak hozzájuk bizalommal, garantáltan nem okoznak csalódást!