Vásároljon minőségi komposztálót!

A környezettudatosság nem csupán a szelektív szemétgyűjtést vagy az újrahasznosítást jelenti, hanem a komposztálást is. A sunikft.hu webáruház kínálatában rendkívül minőségi, strapabíró műanyagból készült komposztálók találhatók.

Komposztáló kapcsán érdemes tisztában lenni vele, hogy a főváros környező településein 2021év elejétől égetési tilalom van érvényben. A döntés hatására nagyon sok család úgy döntött, hogy komposztálni kezd. Érdekesség, hogy egy család éves szinten akár háromszáz kilogramm hulladékot is képes előállítani. Ennek körülbelül egy harmada alkalmas a komposztálásra. Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenthető a hulladák mennyisége, illetve védhető a környezet. A hatékony komposztálás elengedhetetlen feltételei a megfelelő nedvességtartalom és a hőmérséklet. Ezenkívül az ideális komposztálóra is szükség van. A sunikft.hu webáruház kínálatában elérhető Eco-Master komposztálók egyszerűen összeállíthatók, akár szerszámok igénybevétele nélkül. Mivel kis kapacitással rendelkezik, ezért kis helyen is tökéletesen elfér.

Az Eco-King komposztálókra szintén igaz, hogy szerszámok nélkül, rendkívül egyszerűen összeállíthatók. A hulladék behelyezésére két töltőnyíláson keresztül van lehetőség. A termék, ahogy az előbb említett Eco-Master komposztálók is, újrahasznosított műanyagból készültek. A termék kétféle színben és hatszáz literes kialakításban érhető el. Ha ennél is nagyobb komposztálót szeretne vásárolni, akkor a Thermo-King lesz az ideális, mely négyszáz, hatszáz és kilencszáz literes kivitelben elérhető. Az Eco- és Thermo-King komposztálók mellé, akár talajrács vásárlásra is van lehetőség, melynek segítségével segíthető az erjesztés folyamata. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a sunikft.hu webáruházba!