Féktárcsa széles választéka kedvező áron elérhető

A hosszas fennállásunknak köszönhetően egyre inkább elnyerjük a vásárlóink bizalmát, melyet mindig a legjobb minőséggel és a legkedvezőbb árakkal igyekszünk megköszönni.

Féktárcsa széles körben elérhető a honlapunkon keresztül. Sokszor nincs időnk arra, hogy személyesen keressük fel a boltokat, hogy beszerezzük a szükséges alkatrészeket, ám nálunk már ez sem jelent problémát, hiszen a webshopunkban minden megtalálható. A féktárcsa egy igen fontos kelléke az üzemképes járműveknek, hiszen ezeknek a féktárcsáknak a segítségével érhetjük el azt, hogy lefékezzük az autót és sikeresen megálljunk. Ugyanis a nagy erő ráhatás következtében súrlódás következik, és ennek köszönhetően tudjuk megfékezni a járművet. A legtöbb esetben, illetve a legtöbb gyártónál erős fémötvözetből készülnek ezek a féktárcsák, így szerencsére igen ritkán kell cserélni őket. Minőségtől függően, ám általában 80-160 ezer kilométer után állhat fenn a csere lehetősége.

Jellemzően a fékpofák könnyebben kopnak, így azokat gyakrabban kell cserélnünk. A féktárcsákat minden 2-3 fékpofa csere alkalmával ajánlott megvizsgálni és felmérni az állapotát. A kínálatunkban szinte az összes autómárkához talál szükséges alkatrészt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további bővebb információt megtudhat, illetve a kiválasztott termékeket a webshopunkból meg is vásárolhatja. Kattintson az alkatreszek.hu oldalára. További elérhetőségünk a +36 62/554-013, +36 62/468-444-es telefonszámokon. Illetve írhat még nekünk az info@kovacsauto.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére! Várjuk szeretettel!