Cry babies interaktív könnyes Lala baba igazán elbűvölő

Minden kislányról nyugodtan kijelenthetjük, hogy imád babázni. Amennyiben szeretnénk meglepni a gyermekünket egy igazán különleges babával, akkor tekintse meg a webshopunkat.

Cry babies interaktív könnyes Lala baba egy igazán aranyos kis baba, melyet már a legkisebbek számára is nyugodt szívvel ajánlunk. Ez az kedves külsejű baba már 1.5 kortól kiváló ajándék lehet. Egy igazán vidám kis játék lehet, melynek még a ruhácskája is különleges. A baba nagy szemekkel rendelkezik, melytől igazán kedves lesz a tekintete, a ruhácskájának meg kedves kis állatfülecskéi vannak. Lala baba még nagyon kicsi és igazán ragaszkodik a cumijához, így ha elvesszük tőle, akkor keserves írásba kezd, melyet csakis akkor hagy abba, ha vissza adjuk a szeretet cumiját. Olyan keservesen tud sírni, hogy még a könnyei is kigurulnak. Az egérruhás baba úgy sír, mint egy igazi csecsemő. A baba még további funkciókkal is rendelkezik, hiszen arra is reagál ha megszeretgetjük, simogatjuk, és arra is ha megcsiklandozzuk.

Ahhoz, hogy a baba könnyeket hullasson, le kell vennünk a kis sapkáját, és a fejében található tartályt kell megtöltenünk. A baba kiváló minőségű műanyagból készült, így semmilyen káros anyagot nem tartalmazz. A szett megtalálható maga a baba, illetve a hozzá tartozó cuki. A baba 31x12x17 centiméteres. Ahhoz, hogy ezeket a különleges funkcióit megtapasztaljuk 2 db AAA elemre lesz szükségünk. Amennyiben felkeltettük sz érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva, ahonnan akár meg is vásárolhatja a kiválasztott terméket. Minden további információ érdekében keressen fel bennünket a +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396-os telefonszámokon. Jó vásárlást kívánunk!