Életjáradék az eletjaradekhivatal.hu weboldalon

Egyszerűen fogalmazva a járadék egy szerződés Ön és egy biztosító társaság között. Úgy tervezték, hogy megvédje és gyarapítsa a pénzét, majd nyugdíjazása során bevételi forrást biztosítson. Valójában a nyugdíjak kivételével az életjáradék az egyetlen termék, amely garantálja az egész életen át tartó jövedelmet.

Életjáradék mindenki számára igénybe vehető ezért nézzen be hozzánk az eletjaradekhivatal.hu weboldalra és itt mindent megtudhat. Járadékot úgy vásárol, hogy befizeti a biztosítótársaságnak. Az életjáradék idővel növekedhet. Amikor készen áll arra, hogy megkapja a nyugdíjjövedelmet, az életjáradékot állandó jövedelemkiadássá alakítja. Íme néhány ok, amiért érdemes megfontolni az életjáradék megvásárlását: Védelem és növekedés: Szeretné megnövelni a pénzét, miközben megvédi annak egészét vagy egy részét a veszteségektől. Adóhalasztás: Az adóhalasztott növekedés előnyeit is kihasználhatja ezáltal. Nyugdíjas jövedelem: A megtakarított pénzt egy meghatározott számú évre vagy egy életre szóló rendszeres fizetéssé változtathatja. Ön arra törekszik, hogy hatékony módon hagyjon örökséget szeretteinek. Annak mérlegelésekor, hogy az életjáradék megfelelő-e az Ön számára, fontos szem előtt tartani, hogy a járadék: nem egyetlen részvény, index alap vagy befektetési alap részvényeinek tulajdonjoga. Nem kötvény vagy letéti igazolás (CD).

Nem biztosította az FDIC, például egy banki CD vagy egy folyószámla, vagy bármely szövetségi kormányzati szerv, és egy bank vagy hitelszövetkezet sem garantálta. Mi megértjük a nyugdíjbiztosítás fontosságát. Az egészségügyi ellátás fejlődésével, amely megnövelt élettartamot eredményez, lehetséges, hogy nyugdíjazása 30 évnél tovább tarthat. Ezért fontos, hogy olyan céggel dolgozzunk együtt, amelynek hosszú távú pénzügyi ereje és tapasztalata van. Hozzánk forduljon az eletjaradekbiztositas.hu weboldalon.