Digitális alkoholszonda – megbízható eszköz, kedvező áron

Az alkoholszondák már igen régóta használatos eszközök, a mai szerkezetek elődjei persze nem voltak ilyen modernek. Legkomolyabb szerepet talán a közúti ellenőrzések során kap, ám egyre gyakrabban használják rendezvényeken és otthoni önellenőrzéshez is.

A digitális alkoholszonda nagyon egyszerűen használható eszköz, s rendkívül hasznos. Csupán bele kell fújni, s a szerkezet azonnal kimutatja a mért értéket. 0,01 alatt nincs ok aggodalomra, ám afelett már kiírja a kütyü a különböző figyelmeztető jelzéseket, hogy óva intse használóját. A balena.hu oldalon található digitális alkoholszondák mindegyike kicsi, kompakt eszköz, mely akár zsebben is elfér. Üzembe helyezésükhöz nincs másra szükség, mint AA típusú elemre, mely nem tartozéka a digitális alkoholszonda csomagnak. A bekapcsolást követően szinte azonnal használható, s maga a mérési folyamat sem vesz igénybe néhány másodpernél többet. Miután a háttérvilágítással ellátott LCD kijelzőn megjelent a mért adat, rövidesen kikapcsol a szerkezet.

A balena.hu weboldal a digitális alkoholszondák mellett egyéb termékeket is kínál. Vevőik számára próbálják a lehető legkényelmesebb megoldásokat megtalálni, mint a különböző fizetési lehetőségek, vagy az online melletti telefonos rendelés leadás. A webshop magyarországi raktára óriási készlettel bír, így nem kell heteket várni, mire megérkezik a kiválasztott digitális alkoholszonda. Elégedetlenség esetén minden vevő élhet a 14 napos visszaküldési garanciával. A regisztrált vásárlók pedig kedvezményeket jelentő pontokat gyűjthetnek. Kérdés esetén írásban és telefonon is felkereshető az ügyfélszolgálat minden hétköznap. Adják le mielőbb rendelésüket, hogy ezentúl ne érje önöket kellemetlen pillanat egy hosszabbra nyúló italozás után!