Black friday – Akciók az egész országban!

A fekete péntekért nem csak a nők rajonganak, hanem a férfiak körében is egyre népszerűbb az esemény, amikor az eredeti ár töredékéért tudnak különféle termékeket megvásárolni.

Black Friday eredetileg az USA-ból indult még anno a 60-as években. A Black Friday név a Phiadelphiai Rendőrségtől származik A fekete péntek a karácsonyi bevásárlószezon indító napja, ami hatalmas közlekedési dugókat és az utcán hosszan kígyózó sorokat jelentett és jelent a mai napig is. Amerika a túlzások földjei, amellett, hogy az álmoké is, amit mi sem bizonyít jobban, mint az ezen a napon egymást taposó és boltokban verekedő emberek. Ezt számos videó alátámasztja, amik láttán úgy érezzük, mintha az embereket megszállta volna valami. Magyarországon jóval kulturáltabb körülmények közt vásárolnak az emberek ezen a napon, így nem kell attól tartani, hogy elszabadulnak az indulatok.

Évről-évre egyre több üzlet és áruház dönt az eseményhez való csatlakozás mellett, ezek listáját érdemes megtekinteni a black.friday.hu weboldalon, ahol a fekete péntekhez fűződő összes információt megtalálja. Ha régóta áhítozik valamilyen termék után, akkor a fekete péntek a tökéletes alkalom, hogy olcsón juthasson hozzá. A hatalmas árengedmény alapvetően egy napra szól, de bizonyos üzletek egész hétvégére meghosszabbítják az akciót. Ha szeretne kényelmesen vásárolni a tömeget elkerülve, vagy nincs ideje az üzleteket járni, akkor is van megoldás, ugyanis az internet segítsége által online is meg tudja vásárolni a kedvezményes termékeket. Akár 50-70% kedvezményekkel is találkozhat, így érdemes a karácsonyi ajándékok egy részét is ezen a napon beszerezni. Idén a fekete péntek november 29-re esik, így még van időnk megtervezni, kinek mit szeretnénk vásárolni.