Biztonságos csomagküldés a Mixpakk futárcéggel

Számos példa megmutatta már, hogy mindenki a saját értékeit tartsa legfontosabbnak ezért érdemes kellő odafigyeléssel becsomagolnunk a küldeményünket, hogy ez által kizárjuk a lehetséges sérüléseket.

A futárcég által feladott csomagok biztonságos csomagolása sokban számíthat, hogy épségben megérkezzen a csomagunk. Gondoljunk csak bele, hány csomóponton kell, hogy átessen, a csomagunk mire megérkezik a végállomásra? Szortírozzák, ide-oda pakolásszák mire kézhez kapja a címzett. A sérülések kizárására ma már számtalan módon felkészülhetünk. A kisebb csomagokat feladhatjuk buborékos borítékban, a nagyobbakat pedig érdemes dobozokba csomagolnunk. A dobozban való csomagküldés előtt győződjünk meg arról, hogy a csomag teljesen épséges, nem szakadt, és sérült egyik oldala sem. Amennyiben sérülékenyebb a küldeményünk választhatunk duplafalú dobozt és még a nagyobb védelem érdekében azt kibélelhetjük hungarocellel vagy buborékos fóliával.

Amikor sikerült kiválasztanunk a tökéletes csomagolást, akkor további hangsúlyt fordítsunk a csomag lezárására. Mindig széles ragasztószalagot használjunk, és minden oldalról tekerjük körbe a csomagot. A Mixpakk futárszolgálatok által küldött csomagok szabályzatában megtalálhatjuk, hogy általában 40 kg a megengedett súly egy csomag esetén. Amennyiben nagyobb a küldeményünk az sem okozz problémát, csak számolnunk kell azzal, hogy esetleg plusz költséget számolnak fel. Feladás előtt mindig ellenőrizzük a pontos címet, így biztosabbak lehetünk a csomagunk sikeres kézbesítésében. Mindig tartsuk meg a feladóvevényt a csomag megérkezéséig, arra az esetre, ha bármilyen panaszunk merülne fel. További információkat talál a www.mixpakk.hu weboldalon.