Mit tegyünk gyanús anyajegyek esetén?

Amikor az ember anyajegyi elváltozást, esetleg viszketést tapasztal magán, akkor rendszerint pánikba esik, és félni kezd, hogy esetleg valamilyen komolyabb problémája van. Nagyon sok ilyen esetben az elváltozásokat csupán a hormonális egyensúlytalanság okozza, és ezek nem jelentenek komolyabb problémát (elmúlnak, amint helyreáll a hormonháztartás), azonban jó, hogyha az ember mégis megnézeti őket, mert nem lehet biztosra tudni, hogy mikor melyik esettel kell számolnunk.

Az anyajegyek eltávolítása ma már indokoltnak számít abban az esetben is, amikor csak gyanús anyajegyekről beszélünk, de még nem biztos az, hogy valóban rosszindulatúak is. Az ilyen esetekben az a legfontosabb, hogy az anyajegyet olyan szakorvosok vizsgálják meg, akik valóban jártasak a témában, jó szakemberek, és munkatapasztalatuk is van, mert ellenkező esetben sajnos fennáll a veszélye annak, hogy hiába vágják ki az anyajegyet, mert nem volt benne semmilyen kóros elváltozás. Sokszor pedig éppen az eltávolítás okoz további, előre nem látható komplikációkat.

Amennyiben Ön szeretné megnézetni az anyajegyét egy igazán jó, elismert és megbízható szakorvossal, vagy esetleg más jellegű problémája lenne, akkor mindenképpen tanácsos, hogyha ellátogat a Belvárosi Orvosi Centrumba, ahol csakis megbízható szakemberek végzik a munkájukat. Hogyha kételkedne ebben, akkor nézze meg a visszajelzéseket. Amennyiben ezek pozitívak, látogasson el a Budapest, Ferenciek tere 7-8-as szám alá. Hogyha pedig valamilyen kérdése lenne a dolgokkal kapcsolatban, vagy bármilyen más célból fel akarná venni a kapcsolatot a klinika illetékeseivel, akkor írjon elektronikus levelet az info@boc.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 30 87074-27-es telefonszámot. Biztosan választ kap majd arra, ami érdekelné.