Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám interaktív baba

Az interaktív játékok közül is kimagaslik az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám baba, mely bármely kislány szívét hamar elnyeri. Az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám baba akár az alvásban is segíthet a gyereknek, továbbá kiváló szórakozási lehetőséget is jelent. A babához tartozik cumi és cumisüveg is.

Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám egy nagyon kedves baba, mely hozzájárulhat gyermeke nyugodtabb alvásához. A baba ruhája világít a sötétben, ami megnyugtató lehet a gyermek számára és nyugodtan tudja álomra hajtani fejét. Az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám baba különlegessége, hogy képes emlékezni mind arra, amit a gyermek mondd neki. Emellett képes énekelni, számolni, valamint mesét mondani. Az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám ruháján található egy szívecske, melyre a játék csomagban található macis rongyot kell tenni, így ezáltal aktiválható a baba. Ahogy már fentebb is említettük, a baba többféle interakcióra képes, így a baba jobb kezének érintésére a baba huszonegy mondatot mondd, bal lábát megérintve pedig megismétli a megjegyzett szavakat. Összességében egy nagyon különleges babáról van szó, mely nagy örömet tud okozni a gyerekeknek.

Az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám baba tökéletes bármely gyermek számára. Az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám babához számos kiegészítő is jár, amivel a játék még jobb lehet. Ha szeretné megvásárolni az Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám babát, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu online platformra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, továbbá képeket is meg tud tekinteni erről a nagyszerű játékról, valamint bővebben tájékozódhat! A Amore Mio – Álmodj szépeket kisbabám játék tökéletes ajándék lesz a gyermek számára játékhoz és alváshoz egyaránt!