A zöld padlószőnyeg csodája

A padlószőnyeg önmagában is nagyon kedvelt melegburkolat. Zöld színben pedig egészen hihetetlen, csodálatos, természetes, nyugalmas hatást érhetünk el vele. A színek hatással vannak ránk, ez már régóta bizonyított. Egyes színek lehangolnak, más színek pedig feltöltenek, jókedvet árasztanak. A zöld színnek rengeteg pozitív hatása van a környezetére, ezért a lakberendezésben is nagyon kedvelt színnek számít.

A sokoldalú lakberendezés alapja a színek és az anyagok harmóniája. A színekkel tesszük otthonunkat, környezetünket barátságossá és olyan térré, ahol jól érezzük magunkat. Amikor lakberendezünk, vagy felújítunk, arra törekszünk, hogy minél szebb közeget teremtsünk. A zöld szín beillesztésével otthonunk a legmegnyugtatóbb, legbarátságosabb hangulatú hely lesz a család számára.

A padlószőnyeg a laminált padló mellett a legnépszerűbb burkolat a mai modern lakberendezésben.

Zöld padlószőnyeggel nagyon egyedi lehet a lakás. Akár a nappaliban, akár a hálószobában, a gyerekszobában, a dolgozószobában is elhelyezhető zöld padlószőnyeg.

Padlószőnyeg
Padlószőnyeg

Miért jó döntés a csodás zöld padlószőnyeg választása?

A zöld színű padlószőnyeg megnyugtat, egyensúlyt, harmóniát teremt.
A zöld a természet színe, ami szemet gyönyörködtető. Jó érzés egy zöld színnel tarkított helyiségben tartózkodni. Növények, padlószőnyeg, bútorok, falak, kiegészítők, függönyök, lakástextilek zöld színben mindig szépek.
A zöld fokozza az izomgyarapodást, ezért a zöld padlószőnyeg edzőtermekbe is igen kedvező hatásokkal bír. Továbbá, segíti a véráramlást és a keringési rendszer zavartalan működését.
A fáradtságot és a kimerültséget csökkenti, így óvodák, iskolák, irodák előszeretettel használnak zöld padlószőnyeget.

A zöld padlószőnyeg nem csak a színe miatt jó választás. A padlószőnyeg puha felülete csökkenti az ízületek terheléseit. Sokkal komfortosabb járófelület alakítható ki vele a helyiségben, mint a hidegburkolatokkal. Komfortosság egyenlő elégedettség. Akkor érezzük jól magunkat a bőrünkben, ha elégedettek vagyunk és környezetünk barátságos közege biztonságot teremt számunkra.

A zöld padlószőnyeg gyermekeink kis szobáiban is nagyon népszerű. Például a zöld shaggy padlószőnyeg lenyűgöző kényelmet teremt a szülői hálószobában is. Ez a típusú vastag shaggy padlószőnyeg modern stílust teremt bármelyik térben.

Sokan inkább a bézs, a barna, a szürke színeket választják padlószőnyeg esetében. A zöld azonban sokkal különlegesebb ezen a téren. Bátran vásároljunk zöld padlószőnyeget otthonra, vagy az irodába, intézményekbe, szállodákba is.

Pihe-puha padlószőnyeggel sokkal komfortosabb minden.