A PET-RO Nyílászárónál mindent megtalál egy helyen!

A nyílászárócsere komplex feladat, így érthető, hogy sokan félnek belekezdeni és inkább halogatják. A nyílászárócsere nem csupán azért macera, mert ki kell választani az új nyílászárókat és szakembert kell hívni, hanem olyan plusz feladatokra is sort kell keríteni, mint a javítási munkálatok vagy a hulladék elszállítása.

A PET-RO Nyílászáró termékei és szolgáltatásai kapcsán itt tudhat meg bővebb információkat! Miért kap gyakran idegbajt a tulajdonos, ha nyílászáró cserére kerül sor. A nyílászáró cseréje nem rutin feladat, ezért mindenképp érdemes szakemberre bízni. A régi ablakot ki kell bontani, majd az új nyílászáró helyét ki kell alakítani. Ez egy az egyben kőművesmunka, amit mindenképp szakemberre kell bízni. Ha rutin nélkül, pusztán videók és cikkek megnézését követően vág bele a munkába, akkor kétséges, hogy milyen lesz a végeredmény. A nyílászárós szakember akár egy nap alatt beszereli a megrendelt termékeket, majd ezt követően elköszön. Habár az ablakok bekerültek a helyükre, azonban a tulaj ottmarad a levert falakkal és sittel az udvarán. Ezzel sokan abban a pillanatban szembesülnek, hogy a szerelő elment és ez kicsapja a biztosítékot.

A jó hír, hogy lehet ezt másként is, mégpedig úgy, hogy a munka teljeskörűen el legyen végezve. A PET-RO Nyílászáró esetében a munka az árajánlat elkészítésével és műszaki tanácsadással kezdődik. A szakemberek elvégzik a nyílászárók bontását, kialakítják az ablakok és ajtók helyét, valamint az újakat szakszerűen be is építik. Ez már így is több, mint amit más szakemberek elvállalnak. Viszont ezen túlmenően a nyílászárók teljes visszajavítását, tehát a glettelést, gipszkartonozást és az élvédők felhelyezését is elvégzik, továbbá az összes, munkálatok alatt keletkezett hulladékot elszállítják.