MarilyNails Vivid color széles választékban!

A csodás, élénk színű manikűr megalkotásához olyan minőségi anyagokra van szükség, amelyek nem csak hosszan tartanak, de egyben színüket is megőrzik. Ha te és vendégeid is az élénk színek szerelmesei vagytok, akkor érdemes kipróbálni a MarilyNails Vivid Colorgelt.

Vivid color használatával igazán tartós, esztétikus manikűrt tudsz létrehozni. Ha szereted a vibráló, élénk színeket, akkor a Vivid Colorgel neked való. Akár egy, akár két rétegben viszed fel a körömre, biztos lehetsz benne, hogy a Vivid Colorgel kiváló fedést biztosít. A színes zselé család minden tagja elbűvöl élénk, vibráló színeivel. Kiváló állaggal rendelkezik, ezért eldöntheted, hogy a tégelyben lévő állagban használod fel vagy fényzselével hígítod. A különféle színeket vegyítheted is egymással, így végtelen lehetőséged van a különféle színek létrehozására. A különféle színeket a fekete hozzáadásával tudod sötétíteni, míg a fehér színnel pasztelizálni tudsz. Csak rajtad múlik, hogy milyen izgalmas színkombinációkat hozol létre. Ha műkörmösként dolgozol, akkor a Vivid color zselé család nem hiányozhat az alapkészletedből.

Ha szeretnél különleges manikűröket alkotni akkor ahhoz mindenképp jól jön néhány minőségi ecset. Az egyedi minták megalkotásához a MarilyNails M0-ás és M2-es ecseteket ajánljuk, amelyekkel igazán könnyen tudsz dolgozni. A teli színek esetén pedig az M6-os ecset a tökéletes választás. A festést követően egy csepp TopFlow Free fedőfényben tudod a legegyszerűbben kimosni az ecsetedből a Vivid Colorgelt. A minőségi színek és alapanyagok felhasználásával igazán bámulatos manikűröket tudsz létre hozni, melyek szinte vonzzák a tekintetet. Ha minőségi alapanyagokra van szükséged vagy csak tájékozódni szeretnél, akkor látogass el a marilynails.hu webáruházba!