Webtárhely a lehető legjobb áron!

Mindenkinek, aki az internettel dolgozik, adatokat kell tárolnia későbbi felhasználás céljából. A háttérfejlesztők eszközkészletében hatékony adatbázisok találhatók. De ha Ön frontend fejlesztő, akkor is tárolhat és dolgozhat fel adatokat webes tárhely használatával.

Webtárhely szolgáltatások várják az awh.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent webtárhely lehetőségeinkről. A webtárhely egy HTML5-funkció, amely lehetővé teszi az adatok kulcsértékpárokban történő tárolását a böngészőben. Ez lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy adatokat tároljanak a kliens oldalon, hogy később hozzáférhessenek vagy manipulálhassák őket. A webtárhelyen tárolt összes adat a böngészőben marad, és nem kerül máshová. A webes tárolás két fő típusa a helyi tárhely és a munkamenet-tárolás. Mindegyiknek megvannak a maga egyedi jellemzői. Egy dolog azonban közös bennük, hogy az adatokat abban a böngészőben tárolják, amelyet a felhasználó a weboldal eléréséhez használ. Más böngészőn keresztül nem érheti el ugyanazokat az adatokat. A helyi tárhely alkalmazásonként 5 MB adatot képes tárolni az alkalmazás élettartama alatt. A böngésző bezárása semmilyen módon nem befolyásolja az adatokat – azok ott maradnak, ha nem törli őket. A localStorage-ban tárolt minden elem karakterláncként kerül tárolásra. Ez azt jelenti, hogy más adattípusokat, például tömböket vagy objektumokat karakterláncokká kell konvertálnia – különben elveszíti struktúrájukat.

A munkamenet-tárolás lehetővé teszi az adatok tárolását a böngészőben a rendszermemóriától és a böngészőben tárolt adatoktól függően a böngésző bezárásáig. Más szóval, a böngésző bezárása törli a munkamenet-tárhelyen tárolt összes adatot. További részletekért és szolgáltatásaink igénybevételéért keresse fel az awh.hu weboldalt.