Washimals kimosható állatkák

A Washimals kimosható állatkák nagy előnye, hogy folyamatosan képes megújulni, pontosan azért, mert kimosható, így a kisállatkák újra és újra kiszínezhetők.

Washimals – ha kikérnénk a szülők véleményét, hogy mi a probléma a legtöbb játékkal, akkor valószínűleg sokan válaszolnák azt, hogy a játékra könnyű ráunni. Különösen a színezők esetében gyakori, hogy ha a gyerek mindent kiszínezett, akkor a színezőt ki lehet dobni, mivel a továbbiakban a gyerek már nem veszi hasznát. A Washimals játékok esetén nem kell ilyen fajta problémától tartani, ugyanis az állatkákat ki lehet mosni és újra lehet színezni őket. A Washimals több játékkal is jelen van a piacon, ez pedig azt jelenti, hogy cicás, kutyás és egyéb szettek vásárolhatók, attól függően, hogy a gyermek cica vagy kutya párti-e. A palettát kiegészítik még a kozmetikai szalon és állatorvosi rendelő szettek is, amik szintén kimosható állatkákat tartalmaznak, amiket ki lehet színezni. Továbbá a kád szett is nagyon izgalmas játék. A Washimals játékokat három éves kortól ajánlják a gyártók.

A Washimals játékot nem valószínű, hogy hamar megunják a gyerekek, hisz a kimosható állatkák képesek folyton megújulni, pontosabban megtisztulni, így a gyerekek minden alkalommal saját elképzelésük szerint színezhetik ki az állatkákat. A Washimals játékhoz kapható filcek nem csak a bőrről moshatók le könnyedén, de a ruhából és sima felületekről is könnyedén ki lehet mosni. A Washimals játékokat a jatek-webaruhaz.hu weboldalról tudja megrendelni. A webáruházban minden fontos információt megtalálhat, ami a kiszállítást és a fizetést illeti, valamint a termékekről is bővebb információkat találhat, így érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és megtekinteni a kínálatot!