Vas megyei megbízható klímaszerelő

A légkondicionálók használata egyre elterjedtebb a fejlett világ országaiban. A technika gyors fejlődésének köszönhetően mára már az otthonokban is egyre elterjedtebb, napjainkban már nem számít luxuscikknek a klímaberendezés.

Vas megye klímaszerelő vállalkozói közül Tóth László többéves tapasztalattal segíti ügyfeleit a klímavásárlás első lépéseitől a telepítésen át a karbantartásig. Ha bizonytalan a klíma típusát, teljesítényét illetően, hívja bizalommal Tóth Lászlót a 06308428938-as telefonszámon, segít az ön igényeire szabott készülék kiválasztásában. Ha valaki légkondicionáló vásárlása mellett dönt, át kell gondolni a környezetre és egészségre gyakorolt hatását. Energiafogyasztás szempontjából a legjobb választás az inverteres kialakítású klímaberendezés, amely 40-50%-os megtakarítást jelent a hagyományos készülékekhez képest. Egészségmegőrzés nézőpontjából ma már a speciális szűrőberendezéssel felszerelt klímák képesek kíszűrni a vírusokat, polleneket és az allergén anyagokat.

Klímagázzal működő készülékek telepítését és karbantartását csak megfelelően képzett, érvényes F-gáz vizsgával és a Nemzeti klímavédelmi Hatóságnál regisztrációval rendelkező szakember végezhet. Tóth László rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, így ügyfelei rendelkezésére áll a készülék telepítésében és karbantartásában is. Ma még nem annyira elterjedt, de a klímás fűtés energiatakarékosabb, mint a gázfűtés. Ha fűteni is szeretne klímájával, úgynevezett „H” tarifát kell igényelni az áramszolgáltatótól, így fűtési idényben kedvezőbb áron juthat a fűtéshez szükséges energiához. Időpontegyeztetés miatt hívja a 06308428938-as telefonszámon Tóth Lászlót, bővebb információt talál a triplaklima.hu oldalon.