Tegyünk a környezetünkért ivóvíz szűrő használatával!

A Greenpeace Magyarország egy korábbi felmérése szerint az országban évente több, mint 1,5 milliárdnyi PET palack kerül a szemétbe. Ez a mértéktelen fogyasztás pedig köszönőviszonyban sincs az újrahasznosításuk arányaival. Mindez rendkívül szomorú hír mind a pazarló életmódra való visszacsatolás tekintetében, mind az állatvilágra és a klímahelyzetre gyakorolt hatása miatt.

Az ivóvíz szűrő nem csupán az egészséges, tiszta víz fogyasztását teszi lehetővé, hanem abszolút környezetbarát megoldás is. Gondoljunk csak bele egy hatalmas üzem – melyekből évről évre több van-, mennyi PET palackos ásványvizet használhat fel egy nyári szezon során! Több ezer dolgozó napi átlagos vízfogyasztása rettenetes mennyiségű szeméttel jár. A bolt.agroviz.hu weboldalon található ivóvíz szűrő berendezések beszerzésével sokat tehetnek a vásárlók a környezetvédelemért.

Az emberek többsége azért fogyaszt palackozott vizet, mert a környezetében lévő vezetékes vizet nem találja megfelelő tisztaságúnak vagy kellemes ízűnek. Bár hazánkban jó minőségű az ivóvíz, ahhoz, hogy ez változatlan maradjon, vegyszeres tisztításon és természetesen sok szűrőn megy keresztül, míg elér a csapokig. Ennek ellenére mégis maradhatnak benne apró lebegő molekulák, szennyeződések, melyek befolyásolhatják ízét, frissességét, egészségre gyakorolt hatását. A fővízvezetékre vagy csapra szerelt ivóvíz szűrő berendezések ezeket is képesek megszűrni, s ezáltal egészséges folyadékot biztosítanak a fogyasztóknak anélkül, hogy ezzel párhuzamosan hulladék termelődne. A bolt.agroviz.hu oldal széles választékot biztosít a vásárlóknak az ivóvíz szűrő eszközök tekintetében. Palettájukon találhatóak egyszerűen használható és pénztárcabarát ivóvíz szűrő kancsók, mechanikus előszűrők, csapra szerelhető vízszűrők és komolyabb tisztításra is alkalmas víztisztító berendezések is. Rendeljék meg a legmegfelelőbb szerkezetet és tegyenek egy lépést a bolygó megmentéséért!