Színvonalas és olcsó domain regisztráció!

Minden domain kiterjesztésnek meg kell felelnie bizonyos követelményeknek a regisztrációhoz. Az olasz .it domainhez olasz adószámra van szükség. A holland .nl domainhez hollandiai cím szükséges. Az .aero vagy .edu domain regisztrálásához igazolnia kell, hogy a repülőgépiparban vagy az oktatásban dolgozik. Általában ezek a regisztrációs követelmények könnyen megtalálhatók és általában könnyen betarthatók.

Domain regisztráció az awh.hu weboldalon várja szuper árakkal és ajánlatokkal, ezért megéri benézni hozzánk. Elméletileg mindent meg lehetne oldani csak IP-címek használatával, amikor egy weboldalt szeretne előhívni a böngészőjében. Valójában a domain név hozzáadása egy további lépést jelent, mivel meg kell találni egy módot a domain névből IP-címmé konvertálására. Szóval, miért használunk egyáltalán domain neveket? Képzelje el, hogy ahelyett, hogy mindenki nevére emlékezne, emlékeznie kell a telefonszámára vagy a társadalombiztosítási számára, amikor beszélni szeretne róluk. Vagy képzelje el, hogy bemegy egy elektronikai boltba, és azt találja, hogy nincs több márka, eszköznév vagy modellnév. Mindennek van egy sorozatszáma, amelyet meg kell jegyeznie, ha meg akarja vásárolni. Mi, emberek, sokkal jobban emlékezünk a nevekre, mint a számsorokra. Ezért beszélünk fülbemászó márka- és modellnevekről, és ezért használunk domain neveket IP-címek helyett.

Bár használhat domain nevet egy webhelyhez vagy e-mail fiókhoz, ez nem ugyanaz, mint egy webhely vagy e-mail. Más szavakkal, minden webhelyhez és e-mail fiókhoz domain név szükséges, de a domain név nem jelenti automatikusan azt, hogy van webhelye vagy e-mail fiókja. Bővebb leírásért és információkért nézzen be még ma az awh.hu weboldalra, ahol domain ajánlatainkat és árainkat is megtekintheti.