Sok szempontból hasznos Fülöp-szigeteki munkaerő kölcsönzés

Hazánkban a munkaerőhiány több szempontból is problémát jelent. Ennek orvoslására kiváló opció a filippínó munkavállalók kölcsönzése. A Fülöp-szigetek 110 milliós lakosságának jelentős része, húsz millió munkás vár arra, hogy a következő években külföldön vállaljon munkát. Ebben pedig komoly lehetőségek rejlenek.

Fülöp-szigeteki munkaerő kölcsönzés több szempontból is előnyös. Ezek a munkavállalók egyszerűen integrálhatók a multinacionális és a gyári környezetbe egyaránt. A filippínó emberek folyékonyan beszélnek angolul, mivel a filippínó mellett ez az ország másik hivatalos nyelve. Olyan nyugodt és összeszedett emberekről van szó, akik nagy munkabírással rendelkeznek. Emellett munkájukat a precizitás, illetve az alázatosság jellemzi. Ezek a találékony, szorgalmas emberek a termelésre is igazán pozitív hatással vannak. Kultúrájukat és mindennapjaikat tekintve sem lehet panasz, hiszen igazán családcentrikus emberek, akik általában vasárnaponként templomba járnak. Emellett imádnak énekelni, különösen a karaoke nagy kedvencük.

Ha szeretne filippínó munkavállalókat kölcsönözni, akkor azt javasoljuk, hogy a Jobtain-en keresztül történjen ez, mivel nekik nagy tapasztalatuk van ezen a területen, illetve rendelkeznek a szükséges engedélyekkel. Például elsők között szerezték meg a „Minősített foglalkoztató” státuszt. Ha a Jobtaint választja, akkor magas szintű szakmai sztenderdeknek megfelelve, törvényesen, gyorsított eljárás igénybe vételével tudnak filippínó munkavállalókat biztosítani vállalatának. A munkaerő kiválasztása alapos kiválasztási folyamat által történik. Ha szeretne részletes információkhoz, esetleg elérhetőséghez jutni, akkor látogasson el a partner.jobtain.hu weboldalra!