Samsung Galaxy s20 rendelése online!

A Samsung Galaxy S20, S20 Plus és S20 Ultra a jelenleg elérhető legjobb telefonok közé tartozik. A csúcskategóriás műszaki adatok, a nagyszerű kivitel és a rengeteg extra szolgáltatás, például a vezeték nélküli töltés nagyszerű választást jelent az igényes felhasználók számára.

Samsung Galaxy s20 kapható pénztárcakímélő áron az olcsobbat.hu weboldalon, ezért ne vesztegesse az idejét, forduljon hozzánk, ha Samsung Galaxy s20 telefont keres és össze szeretné hasonlítani az árakat. A három Samsung s20 telefon előrendelésre sor került február 21-én, mielőtt március 6-án számos piacra került volna. A szokásos Galaxy S20 (induló ár: 999 USD az USA-ban) nagyon hasonlít a Plus modellre. A különbség az, hogy kezelhetőbb, 6,2 hüvelykes kijelzőt, kisebb 4000 mAh akkumulátort és kevesebb tárhelyet kap – modelltől függően. Hiányzik a ToF érzékelő a jobb portréképekért. De annak ellenére, hogy az S20 kínálja a legkevesebbet a három közül, ez mégis egy csúcskategóriás telefon, amely az igényes felhasználóknak szól. Nem minden téren győzik le versenytársaikat, viszont mindannyian szépen lekerekített telefonok. Az emberek döntő többsége örülni fog a Samsung egyik kiemelt készülékének.

Ha a sorozat legjobb telefonját akarja, akkor a Galaxy S20 Ultra (bevezetési ára: 1 399 USD az Egyesült Államokban) az Ön telefonja. A legnagyobb 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, a legnagyobb akkumulátorral, vagyis 5000 mAh-val, és a legjobb kamera-beállítás az elsődleges 108MP érzékelő. Ez akár 16 GB RAM-mal is rendelkezik, bár véleményünk szerint ez túl sok. A Galaxy S20 Plus (bevezetési ára: 1199 dollár az Egyesült Államokban) a következő a sorban, egy kicsit kisebb 6,7 hüvelykes kijelzővel és 4500 mAh akkumulátorral. Három hátsó kamerája van, valamint egy nagyszerű fényképeket készítő ToF érzékelő, bár lemarad az Ultra modellnél kapott nagy felbontásról, és kevesebb optikai és hibrid zoommal rendelkezik. Ha meg szeretné rendelni keresse fel az olcsobbat.hu-t.