Rockwool ásványi szigetelőanyag az otthon melegéért

Egy meleg otthon feltétele nem csupán az első osztályú nyílászárókban rejlik, bár kétségtelen, hogy nagyon fontos szerepük van. Azonban a megfelelő szigetelésről sem szabad elfeledkezni!

A Rockwool ásványi szigetelőanyag biztosan nem okoz csalódást senkinek! Legyen szó válaszfalról, padlásról, padlóról, födémről, a Rockwool hőszigetelő lemez tökéletes választás bármelyik felület szigetelésére. A megfelelő tetőszigetelés csökkenti a hőveszteséget és növeli az energiahatékonyságot, így nem lesz magas a fűtés költsége, mégis egész évben állandó hőmérséklet biztosítható. Amennyiben némi odafigyeléssel kerül szigetelésre a tető, nyáron nem melegednek majd túl a belső terek, míg télen nem történik hőveszteség, mindemellett pedig növelhető az ingatlan értéke is, ráadásul egy szigetelt tetőtér igény szerint bármikor lakható térré válhat. A szigetelés nem csupán azért fontos, mert kényelmes és biztonságos környezetet teremet, hanem tűzvédelmi okokból is jelentős szerepe van. A Rockwool kőzetgyapot nem fejleszt füstöt hő hatására, nem csepegve ég, s akár a tűzterjedést is képes megállítani. Éppen ezért rendkívül sok előnnyel jár, ha például a válaszfalak szigetelése során ez a típus kerül beépítésre.

A Rockwool szigetelőanyag különböző vastagságban kapható a hoszigetelesjoaron.hu weboldalon, ahol a termékleírásban az is látható, hogy mely területeken érdemes használni a különböző típusokat a legoptimálisabb szigetelés érdekében. A kőzetgyapottal rendkívül egyszerű bánni, mindössze egy kés szükséges hozzá, mellyel könnyen méretre vágható. Alakja miatt nem keletkezik felesleg, s emiatt nagyon egyszerűen szállítható is. Kérjenek szakértői segítséget a hoszigetelesjoaron.hu weboldalról, hogy az igényeknek legmegfelelőbb Rockwool kőzetgyapot kerüljön kiválasztásra!