Pénzszámláló gép gyors és precíz működésért

Számos vállalkozás a mai napig manuálisan, kézzel számolja a bankjegyeket, ami lassú és fárasztó módszer. Ha szeretné, hogy a pénzszámlálás folyamata gyors és egyszer legyen, akkor érdemes beszerezni egy bankjegyszámlálót.

Pénzszámláló gépterén ma már bőven van miből válogatni, hiszen széleskörű kínálat áll rendelkezésre. Ha egy igazán innovatív, precíz bankjegyszámláló gépre van szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológépet, mely minden szempontból megfelel a kisebb és a nagyobb cégek elvárásainak egyaránt. Kezelése igazán egyszerű, különösen ahhoz mérten, hogy milyen sok funkcióval van ellátva. Nem csupán a behelyezett bankjegyek darabszámát állapítja meg hanem azok valódiságát is ellenőrzi. Utóbbit a mágneses és UV vizsgálati módszerek teszik lehetővé. A gép a magyar forint, a dollár és az euró megszámlálására is képes. A magyar forint esetében viszont arra kell ügyelni, hogy a bankjegyek nem tartalmaznak mágneses biztonsági elemeket. Ez azért lényeges, mert ha a mágneses vizsgálati funkció be van kapcsolva a gépben, akkor a forint számlálása során a gép folyamatosan hibát jelez. Emiatt célszerű egy egyszerű mozdulattal kikapcsolni ezt a funkciót, míg a forint bankjegyek megszámlálásra kerülnek.

Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép automatikus indítás és leállás funkcióval is rendelkezik, így kezelése igazán egyszerű. Többek közt a szakadt bankjegyek érzékelésére is kiválóan alkalmas a gép. Ha a pénzszámláló gép gyanús bankjegyet észlel, abban az esetben nem folytatja tovább a számlálást, hanem megáll és egy hangjelzéssel figyelmezteti a kezelőt az esetleges hamis bankjegyre. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!