Patron rendelés webáruházból

Nem folytathatja a nyomtatást, ha az egyik tintapatron üres, még akkor is, ha a másik patron még tartalmaz tintát. Nyomtatás előtt cserélje ki az üres patront, rendeljen tőlünk jobbnál jobb márkák kínálatából a best-toner.hu-n.

Patron rendelés alacsony árakkal, villámgyors kiszállítással és szuper termékekkel vár mindenkit a best-toner.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha tintát szeretne vásárolni. A dokumentumnyomtatás során a tintát a nyomtatófej-tisztítási művelet során, az öntisztító ciklus során, amelyet a nyomtató bekapcsolásakor hajt végre, és a tintatöltés során használjuk, amikor a tintapatron be van helyezve a nyomtatóba. Ha a tintapatronokat a tekercspapír betöltése közben cseréli, előfordulhat, hogy a hordozó elkenődik. Azonosíthatja a nyomtató állapotát néhány jel megfigyelésével. Ha a hiba jelzőfény villog, az azt jelenti, hogy a fekete vagy színes tintapatron kifogyóban van. Ha a hiba jelzőfény világít de nem villog, az azt jelenti, hogy a fekete vagy a színes tintapatron teljesen üres. Nyomja meg a tintapatron csere gombot. A nyomtatófej balra mozog a tintapatron csere helyzetében. A Processing jelzőfény villog ilyenkor, és a hiba jelzőfény kigyullad vagy villog.

Emelje fel a tintapatron bilincset, amennyire csak lehet. Vegye ki a kazettát a nyomtatóból. Ha a patron üres, akkor dobja ki megfelelően. Ne szedje szét a használt patront, és ne próbálja meg újratölteni. Ha tinta kerül a kezére, alaposan mossa le szappannal és vízzel. Ha tinta kerül a szemébe, azonnal mossa le azt, nehogy szemprobmlémákat okozzon. Vegye ki az új tintapatront a védőzsákjából, majd csak a sárga szalagtömítést húzza le róla. Ne érintse meg a zöld IC chipet a patron oldalán, mert az megsérülhet. Amennyiben többet tudna meg a patron cseréről és minőségi tintapatront rendelne nem kell mást tennie, mint a best-toner.hu-ra kattintani.