Mindig friss bika napi horoszkóp

A Bika jele számos ősi kultúrából származó mítoszhoz és bikaimádathoz kapcsolódik. Ez volt a mezopotámiaiak körében létrejött állatöv első jele, akik „A Mennyek Nagy Bikájának” nevezték, mivel éppen az a csillagkép volt, amelyen keresztül a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor felkelt abban az időben, amely a korai bronzkort jelzi, tehát Kr. E. 4000-től Kr. E. 1700-ig.

Bika napi horoszkóp elérhető teljesen ingyenesen a napi-horoszkop.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes mai bika horoszkópot. A Bika az állatöv sziklája sok szempontból is. Bármilyen nyugodt, türelmes és kedves ember is, a bikának lehet temperamentuma. Nehéz lesz megnyugtatni, ha egyszer provokálják. Ezen kívül nagyon érzéki, praktikus, biztonságos és mindig kiáll a társai mellett. Ezek szintén rögzített jelek. A rögzített jel a stabilitás fenntartását és a hagyományok megőrzését szolgáló jel. A Bika, alkalmi lustaságuk ellenére, keményen dolgoznak, amikor akarnak. Erős meggyőződésük van, és nem engedik, hogy bárki megváltoztassa őket. Akárcsak a szikla, nem fogják elmozdítani őket komfortzónájukból, és mint a bikát, nehéz lesz őket befolyásolni.

Ők a legmakacsabbak az állatövben, ha saját meggyőződésükről van szó. A döntés meghozatala után nincs változás. Bár ha egyszer egy Bika barátja lett, ők lehetnek a leghűségesebbek az állatövből. A Bika szereti a stabilitást és a biztonságot. Leginkább a kényelmi zónájukat szeretik, és megtalálják a legjobb módot arra, hogy ebben maradjanak, akár fizikailag, anyagilag, akár környezetileg. Utálják a változásokat, és nagyon materialisták lehetnek. A luxus, a minőség és a szépség olyan dolog, amelyet nagyra értékelnek, ha valamit keresnek. Lehetnek családapák vagy nők is. A család olyasmi, amiben nagy értéket képviselnek, és mint barát vagy családtag ők lesznek a védelmezők. További részletekért és a napi Bika horoszkópért kattintson a napi-horoszkop.hu-ra.