Ősfa kutatás az elődök felderítésére

A családfa kutatás igazán izgalmas terület, hiszen a régi korok nagyon sok titkot, érdekességet, bámulatos összefüggést rejtenek. Az ősfa kutatásra külön szakemberek állnak rendelkezésre. Ha Ön is szeretne egy megbízható, lelkiismeretesen dolgozó családfa kutatót felkérni a munkára, akkor bízza meg Zacher Andrást!

Ősfa kutatás egy igazán komplex terület, melyhez komoly szaktudás és tapasztalat szükséges. Tudni kell hol érdemes kutakodni, illetve milyen törvények és előírások mérvadók. Ennek ellenére vannak, akik belevágnak a kutakodásba, ugyanakkor érdemes tisztában lenni vele, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, aki ősfa kutatásba kezd. Ha szeretne megbízható szakembert felkérni a munkára, akkor azt javasoljuk, hogy válassza Zacher Andrást, aki kellő alázattal és maximalizmussal kezd neki a munkának és a kutathatóság határain belül, tehát az írásos forrásokkal igazolható időszakban megmozgat minden követ annak érdekében, hogy felkutassa valamennyi rokont és minél több információt szerezzen róluk. Ezáltal egy nagyon részletes, érdekességekkel teli anyagot tud a megrendelőnek átnyújtani.

A családfa kutatás első lépése a meglévő információk összegyűjtése az élő és az ismert elhunyt családtagokról. Egy apró információmorzsát sem szabad félvállról venni, ugyanis elképzelhető, hogy pont az segít a szakembernek előre mozdítani a kutatást. A kutatás végeztével Zacher András egy hat-nyolc méter hosszúságú rajzolt családfát és egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációt is átnyújt. Ezenkívül a család előtt egy több órás prezentáció keretein belül bemutatja az eredményeket, az elhunyt családtagokat és hogy hogy éltek az elődök. Bővebb információkat a zacherandras.hu weboldalon talál elérhetőséggel együtt! A weboldalon minden fontos információ megtalálható egy helyen!