MXP Futárszolgálat olcsón!

Az MXP futárszolgálatnál arra törekszünk, hogy a leendő és a már meglévő ügyfeleinknek magas minőségű szállítási szolgáltatásokat tudjunk biztosítani, és hogy partnereink mindig számíthassanak ránk. Futárszolgálatunkra a gyorsaság, a precizitás és a megbízhatóság jellemző, minden csomagot sértetlenül és a megbeszélt időkereteken belül juttatunk el a kívánt személyhez.

Egy összezsugorodott világ van minden egyes általunk szállított csomagban, és minden csomag épségére úgy vigyázunk mind a szemünk fényére. Cégünk azért jött létre, hogy megkönnyítsük a cégek és magánszemélyek számára a bonyolultabb szállítási feladatokat. Magyarország területen egy munkanap alatt szállítjuk ki a csomagot, a csomagokat pedig egy előre megbeszélt időpontban, illetve helyszínen vesszük át. Minden csomagot egy egyedi vonalkóddal látunk el az ügyfél számára biztosított interfészen keresztül, ezáltal a címke által pedig nyomon lehet követni azt, hogy hol tart éppen a csomag.

Futárszolgálatunk belföldi szállításának tulajdonságai a következők: háztól házig szállítás egy munkanapon belül, utánvét kifizetése átvétel utáni napon, az egy napos határidő biztos betartása, 8-18 óra között elérhető ügyfélszolgálat, illetve sikertelen kézbesítés esetén ingyenes második kiszállítás. Amennyiben a továbbiakban is szeretne futárszolgálatunkról bővebb leírást olvasni, ezt megteheti, csak annyi a dolga, hogy rákattint a mixpakk.hu weboldalra. Ha kérdéseket tenne fel nekünk szállítási szolgáltatásainkról, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 407 66 55 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@mixpakk.hu címre és mi azonnal visszajelzünk minden kedves érdeklődőnek és válaszolunk a feltett kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?