Műfű erkélyre, teraszra, korszerűsítés gyanánt

A lakásfelújítás során nem maradhat ki a terasz és erkély korszerűsítése sem. A műfű remek megoldást kínál ehhez a projekthez. A szintetikus műfű erkélyre, teraszra is letehető.

A hidegburkolat és a járólap helyett miért ne lehetne puha felületű, gyönyörű szép zöld műfű a talpaink alatt? Akár nagy, akár kis területről van szó, a műfű erkélyre és teraszra tökéletes választás. A dekorálás mellett kényelmi funkcióval is fokozza otthonunkat.

Lássunk néhány okot, miért olyan jó a műfű teraszra?

  1. A gyönyörű zöld műfű vonzó megjelenése minden nap elkápráztat, amikor kinézel az ablakon, amikor pedig rálépsz, levesz a lábadról.
  2. A műfű erkélyre könnyen, egyszerűen, gyorsan letehető. A hidegburkolatra kiterítjük a műfű tekercset, a széleknél pedig kétoldalas ragasztószalaggal rögzítjük.
  3. A kültéri műfű egész évben úgy pompázik, mintha frissen lenne nyírva és locsolva. Örökzöld, örök friss és egész évben kifogástalan állapotú.
  4. A műfű ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Télen semmi baja nem lesz a mínusz fokokban és a hó sem okoz benne kárt. Nyáron a rekkenő hőség, az UV sugárzás nem teszi tönkre, nem veszíti el szép zöld színét. Ma már a legtöbb műfű UV álló, ezért nem fakul ki. Tehát a minőségi, ellenálló műfüvön nem fog ki semmi.
  5. A vízelvezetés sem lehet kifogás. Már az összes műfű hátoldala olyan kialakítású, hogy átereszti a vizet, a hirtelen lezúduló nyári zivatar és az őszi, rengeteg eső sem fog megállni rajta. Amint elállt az eső, a műfű gyorsan szárad, így utána már élvezheted is pozitívumait.
  6. A műfű gyerek barát és állat barát. Mivel már csak innovatív, szigorú előírásoknak megfelelt műfüvek vannak a piacon, nem tudunk olyat vásárolni, ami árthatna nekik. Nem tartalmaznak az egészségre ártó anyagokat, így nyugodtan használhatjuk kisgyermekes családokban is.
Műfű
Műfű

Látható, hogy a terasz műfű rengeteg előnnyel jár és még nem is beszéltünk mindenről. Elmondható az is, hogy a terasz műfű nagyon kényelmes, hiszen gondozásmentes. Egészen exkluzív környezet is kialakítható vele, tökéletesen élethű és gyönyörű zöld látványával.

Akár kis erkély, vagy nagy, modern terasz van birtokunkban, érdemes megfontolni a műfűvel való burkolást. Nincs rá gond egész évben, csupán élvezni kell gyönyörű látványát. Jó érzés reggel egy finom kávéval kiülni a teraszra és csodálni szépségét.

Lakáskorszerűsítés során ne feledkezzünk meg a teraszról, erkélyről sem. A modern műfüvek azért vannak, hogy szebbé tegyék mindennapjainkat. Ne mondj le róla.