Motorkerékpár olaj kedvező árakon

A személygépjárművek és a motorkerékpárok esetében más és más motorolajra van szükség. Ahogy az autókba való olajoknál, úgy a motorkerékpár olajok esetében is alaposan végig kell gondolni, hogy milyen típust választ. Ma már egyszerűen, akár online is megrendelheti az alkatreszek.hu webáruházból!

Motorkerékpár olaj megrendelhető az alkatreszek.hu webáruházból, ahol alkatrészek és olajok, különféle adalékanyagok széles választékát találja! Biztos lehet benne, hogy a kínálatban kizárólag minőségi olajokat talál. A motorolaj választás első lépése minden esetben azzal indul, hogy tisztázza, kétütemű vagy négyütemű motorba szeretne motorolajat vásárolni. A kétütemű gépjárművekhez 2T, míg a négyütemű motorgépjárművekhez 4T jelzéssel ellátott motorolajra van szükség. Emellett az is fontos kérdés, hogy szintetikus vagy ásványi olajat szeretne vásárolni. A vásárlók gyakran érdeklődnek ennek kapcsán, de hogy őszinték legyünk, még a szakemberek közt sincs egyetértés ennek kapcsán. Vannak, akik úgy vélik teljesen mindegy melyiket választja a vásárló, míg vannak, akik legszívesebben betiltanák az ásványi alapú motorolajokat. Ez valószínűleg zavaros lehet, így amit biztosan ki tudunk jelenteni és amiben a szakértők is egyetértenek, hogy a négyütemű sportos motorokhoz a szintetikus olajok valók.

A szintetikus olajok kevésbé roncsolódnak a váltóban, a hőt is jobban vezetik, valamint további érv mellettük, hogy magas viszkozitással rendelkeznek. Sokakban felmerül, hogy az autóba való motorolaj a motorkerékpárba is betölthető-e, lehet-e ezáltal spórolni. Ezt senkinek sem ajánljuk, nem hiába gyártanak mindkettőbe teljesen különböző motorolajokat. Bővebb információkat az alkatreszek.hu webáruházban talál, ahol a kínálatot is megtekintheti!