Meseszép színes charmok karkötőre

A charmok igazán jó választásnak bizonyulnak, ha nem egy tucat, hanem egy igazán különleges, egyedi ékszert szeretnél viselni. A charmokat kedvedre tudod variálni, így sosem fogod megunni ékszered. Akár tematika, de színek alapján is megválaszthatod a karkötődre kerülő charmokat.

Charmok karkötőre szín szerint is felfűzhetők. Minél több színt alkalmazol, annál színesebb lesz a végeredmény. A rózsaszín charmok a kedves kisugárzásra és nőiességre utalnak. Ha eleve lágy, finom, nőies nő vagy, akkor a rózsaszín charmok ideális választásnak bizonyulnak számodra. Kemény, határozott, karakán nőként is viselheted a charmokat, mivel így lágyabbá, kedvesebbé tudod tenni kisugárzásod. Sokan a zöldet a természet színeként tartják számon, melyben van igazság, azonban emellett a gyógyulás színe is. Ha beteg vagy, akkor mindenképp érdemes zöld charmot viselned. A zöld színű charm segít a feltöltődésben, a megújulásban. Ezenkívül a természethez is közel érezheted magad. A kék szín szintén egyfajta nyugalmat áraszt. A víz, tavak, tengerek szerelmeseinek mindenképp kötelezőek kék charmok.

A piros a szenvedély és a szerelem színe. Ha randira készülsz, akkor mindenképp érdemes piros charmokat húzni karkötődre. A színek mellett tematika alapján is csoportosíthatod a charmokat. Például, ha nagy állatbarát hírében állsz, akkor a panda, elefánt, zebra és egyéb állatos charmok lesznek a kedvenceid. Ha igazán egyedi charmokat szeretnél, akkor a horoszkóp csillagjegyes charmok közül célszerű beszerezni a sajátod. Ha ajándékba szánod a charmokat, akkor díszdoboz vásárlásra is van lehetőséged, még pedig az ezustcharm.hu webáruházban, ahol a széleskörű kínálatban biztosan megtalálod mindazt, amit keresel! Legyen neked is egyedi, charmokkal ellátott karkötőd!